Voorspelling Brann – Go Ahead Eagles: Kan Go Ahead verrassen in Noorwegen?

Foto: Voorspelling Brann – Go Ahead Eagles: Kan Go Ahead verrassen in Noorwegen?

Go Ahead Eagles speelde vorige week gelijk tegen het Noorse Brann. In de return moeten beide teams winnen om de volgende kwalificatieronde te bereiken. Bij een nieuw gelijkspel volgt een verlenging en eventueel een strafschoppenserie. Kan Go Ahead in Bergen verrassen tegen Brann?

Bookmakers zien Brann als favoriet

In eigen huis wordt Brann als favoriet beschouwd tegen Go Ahead. Zeker nu alles nog openligt, lijkt het thuisvoordeel extra groot te zijn. Go Ahead had in de Adelaarshorst enkele goede scoringskansen, maar wist deze niet te benutten. Als de ploeg uit Deventer hetzelfde spel op de mat legt, kan Go Ahead het Brann erg lastig maken. Eric Llansana kreeg vorige week een rode kaart en zal er dus niet bij zijn in Noorwegen.

Go Ahead begint flitsend

Go Ahead heeft een aantal snelle spelers voorin en zal direct uit de startblokken willen schieten om Brann te laten zien dat er serieus om de overwinning moet worden geknokt. Om de fans van Brann stil te krijgen, moet het team uit Deventer snel scoren en dat is ook een mooie weddenschap op Unibet.

Go Ahead Eagles staat voor in de rust

Speler om op te letten en wedden: Bobby Adekanye

Vorige week was Bobby Adekanye de gevaarlijkste speler aan de kant van Go Ahead. Met zijn dribbels en voorbereidingen van kansen was hij belangrijk. Zelf kwam hij tweemaal bijna tot scoren, maar de bal ging voorlangs. Als Go Ahead wil winnen, lijkt het op donderdagavond van Adekanye te moeten komen.

Bobby Adekanye scoort

Voorspelling Brann – Go Ahead Eagles

Brann is de favoriet in eigen huis, maar Go Ahead maakt zeker kans om de Europese droom te verlengen. Een overwinning in de reguliere speeltijd behoort tot de mogelijkheden, maar het belangrijkste voor de club is winnen, ongeacht of dit in de reguliere speeltijd, verlenging of na strafschoppen gebeurt. Onze tip is dan ook om in te zetten op ‘Go Ahead bereikt volgende ronde’ met een odd van 2.40 bij Unibet.

Tip: Lees ook onze diepgaande voorbeschouwing op Brann – Go Ahead Eagles voor extra informatie in aanloop naar dit duel.

Unibet
2.40
Go Ahead bereikt volgende ronde

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie