Transfernieuws april 2024

Transfergeruchten Eredivisie

* Voor het laatst bijgewerkt op 27 april 2024.

Transfergeruchten Premier League

* Voor het laatst bijgewerkt op 27 april 2024.

Hoe betrouwbaar zijn deze transfergeruchten?

Geruchten in de voetbalwereld zijn altijd onzeker, omdat ze vaak gebaseerd zijn op speculatie en nog niet officieel bevestigd zijn. Elke geruchtenmolen draait echter op bronnen, die variëren van betrouwbare insiders tot anonieme bronnen met wisselende geloofwaardigheid. Om de geloofwaardigheid van geruchten te beoordelen, maken we een kansberekening, waarbij de waarschijnlijkheid wordt ingeschat dat het gerucht werkelijkheid zal worden. De originele bron bekijken? Klik dan op de link achter het transfergerucht.

Altijd op de hoogte van de laatste voetbaltransfers

Bij Soccernews blijf je altijd op de hoogte van de laatste transfergeruchten in de voetbalwereld. Met een toegewijd team van sportjournalisten en insiders, brengen we dagelijks het laatste nieuws over mogelijke transfers en geruchten rondom clubs en spelers. Of het nu gaat om grote Europese clubs of lokale teams, wij voorzien je van updates. Perfect voor iedereen die geïnteresseerd is in de laatste ontwikkelingen op transfergebied. Benieuwd naar historische transfers? We hebben hieronder een aantal voor je uitgelicht.

Duurste voetbaltransfers ooit

SpelerVan clubNaar clubBedrag
🇧🇷 NeymarFC BarcelonaParis Saint-Germain€222 miljoen
🇫🇷 Kylian MbappéAS MonacoParis Saint-Germain€180 miljoen
🇧🇷 Philippe CouthinoLiverpoolFC Barcelona€145 miljoen
🇫🇷 Ousmane DembéléBorussia DortmundFC Barcelona€138 miljoen
🇵🇹 João FélixBenficaAtlético Madrid€126 miljoen
🇦🇷 Enzo FernándezBenficaChelsea€121 miljoen
* Voor het laatst bijgewerkt op 12 februari 2024.

Duurste inkomende voetbaltransfers van Nederland

SpelerVan clubNaar clubBedrag
🇳🇱 Steven BergwijnTottenham HotspurAjax€31,5 miljoen
🇳🇬 Calvin BasseyRangersAjax€23 miljoen
🇨🇮 Sébastien HallerWest Ham UnitedAjax€22,5 miljoen
🇭🇷 Josip ŠutaloDinamo ZagrebAjax€20,5 miljoen
🇧🇷 David NeresSao PauloAjax€17,5 miljoen
🇳🇱 Brian BrobbeyRed Bull LeipzigAjax€16,3 miljoen
* Voor het laatst bijgewerkt op 12 februari 2024.

Duurste uitgaande voetbaltransfers van Nederland

SpelerVan clubNaar clubBedrag
🇧🇷 AntonyAjaxManchester United€100 miljoen
🇳🇱 Frenkie de JongAjaxFC Barcelona€86 miljoen
🇳🇱 Matthijs de LigtAjaxJuventus€85,5 miljoen
🇦🇷 Lisandro MartínezAjaxManchester United€57,4 miljoen
🇳🇱 Cody GakpoPSVLiverpool€50 miljoen
🇲🇽 Hirving LozanoPSVNapoli€45 miljoen
* Voor het laatst bijgewerkt op 12 februari 2024.

Ajax transfergeruchten

Transfergeruchten rondom Ajax zijn altijd een hot topic in de voetbalwereld. Als een van de meest succesvolle clubs in Nederland en Europa, trekt Ajax altijd de aandacht van fans en media als het gaat om potentiële transfers. Van opkomende talenten tot gevestigde sterren, er wordt voortdurend gespeculeerd over wie er in en uit zal gaan bij de club. De geruchtenmolen draait eigenlijk altijd wel op volle toeren. Op de hoogte blijven van potentiële transfers van Ajax? Houd dan deze pagina in de gaten.

PSV transfergeruchten

Als een van de topclubs in Nederland en met een rijke geschiedenis van succes, trekt PSV natuurlijk ook de aandacht van de media als het gaat om mogelijke transfers. Grote namen als Cody Gakpo, Memphis Depay, Georgnino Wijnaldum, Donyell Malen en meer hebben PSV allemaal als springplank voor hun carriére gebruikt. Ondanks dat PSV minder in de markt ligt dan Ajax, heeft PSV een aantal grote talenten ontwikkeld.

Feyenoord transfergeruchten

Als een van de meest historische en gepassioneerde clubs in Nederland, is Feyenoord een populaire optie voor spelers. Van veelbelovende jonge talenten tot doorgewinterde professionals, er wordt constant gespeculeerd over wie er bij Feyenoord zal komen en gaan. Feyenoord is echter wel minder in trek bij buitenlandse clubs als scouting-vijver. De duurste uitgaande transfer is Orkun Kökcü. Voor hem werd door Benfica €30 miljoen betaald. Toch heeft Feyenoord een aantal grote namen voortgebracht. Denk hierbij aan Dirk Kuijt, Stefan de Vrij en natuurlijk Robin van Persie.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie