Flinke opsteker voor Utrecht richting Feyenoord-uit

Foto: Flinke opsteker voor Utrecht richting Feyenoord-uit

FC Utrecht kan tóch met meer dan de genoemde drie spelersbussen naar De Kuip. Een andere busmaatschappij heeft zich namelijk bereid verklaard om de fans te vervoeren.

De vorige maatschappij wilde dat niet meer door nare ervaringen in de afgelopen weken met uitfans van Utrecht. Zo werden bussen gesloopt en ‘zaten de passagiers helemaal onder de dope’, klonk het. FC Utrecht meldt nu op de eigen website: “Door de eerdere wanordelijkheden en schadegevallen rondom uitwedstrijden was de geborgenheid van de buschauffeurs aangetast en waren er maar drie bussen beschikbaar voor het treffen met de Rotterdammers.”

“FC Utrecht heeft intensieve gesprekken gehad met de achterban de afgelopen dagen, omdat de veiligheidskwestie hoog opgenomen wordt door de club. Prioriteit is dat iedereen zich veilig moet voelen.”

“Aan de extra bussen die vandaag gevonden zijn, hangt een hoge borgsom. De club roept iedereen op om het goede voorbeeld te laten zien in positieve support, naar de medesupporters, naar het voetballandschap en de omgeving. Naar aanleiding van de gevoerde gesprekken en de maatregelen die genomen worden in samenspraak met de supporters, ziet de club de awayday van zondag met vertrouwen tegemoet”, aldus de Domstedelingen.

Feyenoord-uit

“In de overleggen is naar voren gekomen dat een gedeelte van de supporters zich bereid tonen om actief te helpen om een positieve sfeer te krijgen en hun mede-supporters aanspreken wanneer zij er anders in zitten.” De aftrap tegen Feyenoord is zondag om 14:30 uur.

TIP: Win bij Circus 7.30 keer je inleg met een zege van Utrecht in De Kuip!

Vrees jij alsnog onrust in de bussen?

  • Ja..
  • Nee, komt wel goed
128+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie