PSV wil flink stunten met megacontract

Foto: PSV wil flink stunten met megacontract

Bij PSV dreigt komende zomer een flinke leegloop. Een flink aantal belangrijke spelers geniet interesse van het buitenland, met name Cody Gakpo is gewild. Maar de Eindhovenaren gaan alles op alles zetten om de aanvoerder nog een jaartje te behouden.

In het verleden slaagde PSV er al eens in om Memphis Depay en Georginio Wijnaldum nog een jaartje langer dan gedacht te behouden, middels een nieuw megacontract. Dat scenario wordt nu ook overdacht inzake Gakpo. “Met het oog op zijn plek in de WK-selectie kan het voor Gakpo aantrekkelijk zijn om niet deze zomer al een klapper te maken. Hij ligt sowieso nog vast tot medio 2026″, weet De Telegraaf.

Clubs die in één adem worden genoemd met Gakpo zijn Liverpool, Bayern München, Borussia Dortmund en Manchester City, maar vooral Arsenal is erg gecharmeerd van de flankspeler. Volgens het Eindhovens Dagbladwordt geen middel geschuwd en is een nieuw en langer contract tot misschien wel 2027 denkbaar’ in een poging om Gakpo te behouden.

‘Huzarenstukje’

“Of PSV erin gaat slagen om Gakpo ook komend seizoen te behouden, is nog wel zeer de vraag. Gakpo staat open voor gesprekken en heeft inmiddels ook van de nieuwe trainer Ruud van Nistelrooij het signaal gehad dat Van the Man hem heel graag volgend seizoen bij de selectie wil houden. Of dat lukt op het moment dat bijvoorbeeld Arsenal doorpakt met een bod van 40 mijoen euro of meer, is de vraag.”

“De leiding van PSV realiseert zich dat ook, maar heeft ook het WK van eind dit jaar als troef in handen. Als Gakpo daar wil schitteren, heeft hij aan PSV een club waar hij zeker speeltijd krijgt en zich in de kijker kan blijven spelen.” Het ED zou het ‘een huzarenstukje van directeur John de Jong’ vinden als Gakpo in de zomer níét weggaat.

TIP: Win 1.36 keer je inleg met een zege van PSV én pak €250!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Denk jij dat Gakpo volgend jaar nog bij PSV speelt?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
294+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie