Rangnick bevestigt: Ten Hag in, sterspeler out

Foto: Rangnick bevestigt: Ten Hag in, sterspeler out

Erik ten Hag krijgt volgend seizoen ongetwijfeld nog heel veel sterspelers tot zijn beschikking bij Manchester United, maar Paul Pogba behoort níét tot die groep. Het contract van de Fransman loopt immers komende zomer af.

“Zoals het er nu naar uitziet, gaat hij niet bijtekenen”, bevestigt huidige trainer en toekomstig technisch manager Ralf Rangnick op een persconferentie. “Ik weet het niet, misschien willen de club of de nieuwe trainer Erik zijn contract ook niet verlengen. Ik weet het niet. Maar waarschijnlijk speelt hij hier volgend seizoen niet meer.”

Naar verluidt zou zélfs een weeksalaris 480 duizend euro per week Pogba niet overtuigd hebben om toch bij te tekenen, waardoor een gratis vertrek lonkt. Hij had de best betaalde speler van de Premier League kunnen worden maar prefereert een vertrek.

Ten Hag

Over Ten Hag zei Rangnick verder nog: “Ik kan je alleen vertellen wat ik heb gezien en gehoord. Naar mijn idee is Erik een goede keuze, een heel goede keuze. Dat heeft hij in het verleden al aangetoond. Ik ben er vrij zeker van dat hij de beste trainer is die je nu kunt krijgen. Wat ook helpt, is dat het kraakhelder is wat de problemen bij Manchester United zijn. Daar heb je geen bril voor nodig. De vraag is: hoe los je ze op? Voor mij is het duidelijk dat je niet genoeg hebt aan kleine ingrepen hier en daar. Je hebt niet genoeg aan wat kleine cosmetische ingrepen; dit is een openhartoperatie. Als iedereen beseft wat er nodig is, en als mensen samenwerken, kan het goed gaan.”

TIP: Wint United bij Arsenal? De wedstrijd is LIVE en de odd loopt op!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Pogba is geen wereldtop meer

  • Eens
  • Oneens
42+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie