Kökçü weerspreekt: “Voel geen verschil”

Foto: Kökçü weerspreekt: “Voel geen verschil”

Orkün Kökçü maakte in de afgelopen wedstrijden enkele schoonheidsfoutjes, die hij normaliter toch niet maakt. Critici hadden het vermoeden dat dat kwam doordat hij aan de ramadan meedoet, maar de Turkse middenvelder weerspreekt dat zelf.

“Ik voel eigenlijk geen verschil met normale wedstrijden. Af en toe merk je alleen wel een droge keel. In mijn hoofd heb ik het gevoel dat ik hier meer kracht van krijg. Ik denk dat ik het goed heb kunnen volhouden en redelijk mijn ding heb kunnen doen”, vertelt de Feyenoorder na de 2-1 zege op FC Utrecht, waarin hij wél weer als vanouds speelde, op ESPN.

In de 95ste minuut scoorde Luis Sinisterra de winnende goal, resulterend in een vreugde-explosie bij Het Legioen. “Ik ben zeker opgelucht. Toen het 1-0 stond kreeg ik nog een kans op de 2-0, die miste ik. Tee minuten later scoorde FC Utrecht. Dat was heel zuur. Ik baalde er zo van dat ik die kans miste, maar uiteindelijk zijn we zeker opgelucht.”

Op naar Marseille

Donderdag wacht Olympique Marseille, in de halve finale van de UEFA Conference League. “We hebben er voor de wedstrijd over gesproken. We wilde met een goed gevoel naar donderdag. De trainer vertelde het nog mooi: eigenlijk hoor je niet aan de wedstrijd van donderdag te denken, maar als je er toch aan gaat denken denk er dan aan dat je met een goed gevoel daarheen moet.”

El Ahmadi lovend

Karim El Ahmadi noemde Kökçü al ‘de beste man op het veld’ vanmiddag. “Misschien op het einde een beetje vermoeid, maar hij was overal bij betrokken. Hij neemt zijn verantwoordelijkheid, vraagt om ballen, gaat diep en is bij goals betrokken. Het is een fanatische speler en hij moet die lijn doortrekken.”

Maakt Kökçü donderdag de openingstreffer? Ruim tien maal je inleg bij Circus!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Kokcu is in potentie wereldtop

  • Eens
  • Dat niet
24+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie