‘Héél laag transferbudget Feyenoord deze zomer’

Foto: ‘Héél laag transferbudget Feyenoord deze zomer’

Feyenoord wil komend seizoen weer mee gaan doen om het landskampioenschap, maar dan zal er wel zorgvuldig gespendeerd moeten gaan worden. Het transferpotje is namelijk nagenoeg leeg.

Volgens Rutger Vinke, beter bekend als FeyenoordTransfermarkt, heeft de club slechts vijf miljoen euro te besteden deze zomer. Dat kan nog drie of vier miljoen worden, afhankelijk van de grootte van de speler die je haalt en zijn salaris.” Een speler als Mees Hilgers (FC Twente), die wordt gezien als de ideale opvolger van Marcos Senesi, zou dat hele potje gelijk leegplunderen qua transfersom.

Mogelijk is er wat meer mogelijk zodra Tyrell Malacia een lucratieve transfer maakt; met name Olympique Lyon is geïnteresseerd. “Lyon heeft net een derde poging ondernomen”, aldus Vinke, die meldt dat Feyenoord een bod van tien miljoen heeft afgewezen. “Iemand van Feyenoord heeft gecommuniceerd naar de zaakwaarnemer van Malacia dat hij tussen de tien en twaalf miljoen op te halen is. Dat gaat uiteindelijk niet gebeuren natuurlijk.”

20 miljoen

De club hoopt namelijk op bijna het dubbele. Malacia zelf wil graag naar de formatie van Peter Bosz. “Hij is twee keer in Lyon geweest en hij ziet het wel zitten. Feyenoord wil hem verkopen en dan kunnen ze natuurlijk verder op de transfermarkt. Ze hebben ook al mensen daarachter op het lijstje staan. Ian Maatsen kan gehuurd worden met een koopoptie. Chelsea werkt nog niet helemaal mee, maar Ian en Feyenoord willen allebei. Uiteindelijk komen ze daar wel uit. Ook Joshua Brenet is nog steeds concreet.”

TIP: Wint Frankrijk op het WK van Denemarken? Win 1,81 keer je inleg!

Doet Feyenoord komend seizoen mee om de titel?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
312+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie