Derksen sneert: “Opgeruimd staat netjes”

Foto: Derksen sneert: “Opgeruimd staat netjes”

FC Twente laat Arnold Bruggink door Jan Streuer inwerken als technisch directeur. Met dat nieuws komt sportmarketeer Chris Woerts donderdagavond op de proppen in Vandaag Inside.

In de populaire talkshow verklaarde Woerts: “Volgende week wordt bekend dat de technisch directeur van FC Twente, Jan Streuer, nog een jaar blijft en de tijd neemt om Arnold Bruggink in te werken. Arnold Bruggink gaat dan toch de ‘td’ worden bij Twente.”

Woerts denkt dat Sander Schimmelpenninck een goede algemeen directeur zou zijn. “Het zou ook heel goed zijn als Sander Schimmelpenninck zijn uitspraken waarmaakt, want hij wil heel graag voorzitter van Twente worden. Dat is te hoog gegrepen, maar hij kan wel eerst algemeen directeur worden. Die vacature komt namelijk ook vrij.”

De sportmarketeer vervolgt: “Sander is natuurlijk welbespraakt, hij heeft een netwerk en het is een Tukker. Toch waag ik het te betwijfelen of hij voor 350.000 euro per jaar gaat werken bij Twente durf ik te betwijfelen. Het is wel zijn ambitie om iets bij Twente te doen, dus hij zou een prachtig duo vormen met Arnold Bruggink.”

“Opgeruimd staat netjes”

Johan Derksen vindt het niet erg dat Bruggink de Twente-job gaat accepteren: “Bruggink is een nette, representatieve jongen met een voetbalverleden en hij komt uit de streek. Niks mis mee. En dat hij niet meer op tv is: opgeruimd staat netjes, want hij heeft niets te melden.”

René van der Gijp haakt in: “Hij heeft niks te melden nee, totaal niet. Hij vervalt heel erg in algemene termen als ‘tussen de linies’, ‘kort op elkaar’; dat soort idioterie. Hij pakt niet zo snel iemand direct aan. Hij denkt zo van: misschien krijg ik nog wel een keer met hem te maken. Als je met algemene termen gaat strooien zit je veilig.”

Is Bruggink de juiste man voor deze job?

  • Ja
  • Nee
541+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie