Van der Vaart reageert op ‘Gravenberch-ophef’

Foto: Van der Vaart reageert op ‘Gravenberch-ophef’

In de voetbalshow Rondo zei Rafael van der Vaart dat hij Ryan Gravenberch eigenlijk beter vindt dan Jude Bellingham. Die uitspraak is een eigen leven gaan leiden en op dinsdagavond wordt de oud-voetballer geconfronteerd met die ‘ophef’.

Rafael van der Vaart krijgt iedereen op de kast met mening

Ziggo Sport-presentator Wytse van der Goot vraagt namelijk: “Deed je dat nou expres gisteren? Je hebt iedereen weer op de kast gekregen. Gravenberch in alles beter dan Bellingham.” Van der Vaart reageert verbaasd: “Ja, is iedereen op de kast?”

Van der Goot stelt dat veel mensen het oneens zijn met de oud-Ajacied: “Ik vind dat echt. Alleen, de keuze van club maakt echt het verschil. Zijn talent is veel groter dan dat van Bellingham. Alleen speelt Bellingham elke week. En Gravenberch heeft niet de kans om dat te laten zien.”

Europese subtop

Volgens Van der Vaart had de middenvelder beter voor een club uit de Europese subtop kunnen kiezen… “Europese subtop klinkt alleen zo negatief, vind je niet? Maar je moet af en toe een stapje er tussendoor hebben om echt te laten zien hoe goed je bent. Gravenberch heeft kwaliteit, hij kan scoren en assists geven. Ik denk dat hij veel beter is dan hij kan laten zien bij Bayern.” Hij krijgt nogal wat kritiek op zijn mening… “Daar heb ik niet zoveel mee, het is gewoon mijn mening. Ik snap wel dat mensen het daar mee oneens zijn. Ik doe het niet expres, ik vind het ook echt.”

In een eerder stadium liet Raffie dus over Gravenberch weten: “Wat ik denk dat het grote verschil is: Bellingham zit bij een club een stapje lager en speelt altijd. Ik denk dat Gravenberch beter is dan hij. In alles. Juist ook in fysiek.”

Zit jij al op de kast?

  • Ik wel
  • Ik niet
283+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie