Noa Lang heeft keiharde boodschap voor Feyenoord: “Dat gaat zeker niet gebeuren”

Foto: Noa Lang heeft keiharde boodschap voor Feyenoord: “Dat gaat zeker niet gebeuren”

Peter Bosz is flink uit zijn slof geschoten tijdens de rust van PSV-FC Utrecht. Ondanks dat de thuisploeg net voor de pauze op voorsprong kwam, was de trainer erg ontevreden. Dat zei Noa Lang na afloop, die zag dat het in de tweede helft beter ging. Ook had de aanvaller nog een boodschap voor Feyenoord.

Lang spreekt zich uit over boze Bosz en Feyenoord

De trainer was boos in de rust, echt boos”, aldus Lang, die net daarvoor PSV op prachtige wijze op 1-0 bracht, tegenover ESPN. “We speelden veel te statisch en het tempo lag veel te laag, dus ik snapte dat wel.” Lang was het wel eens met Bosz. “Het kan vanaf nu alleen maar beter gaan, dus dat belooft wat”, voorspelde hij met een grijns op het gelaat.

“We hebben drie punten gepakt, dat telt. Bij vlagen hebben we slordig gespeeld, vooral in de eerste helft. Het moet inderdaad beter, maar op een paar kansen van FC Utrecht na zijn we niet in de problemen gekomen. Soms spat het spelplezier er van af bij ons, maar we zijn nog maar net begonnen dit seizoen.”

Ooit nog bij Feyenoord?

Na afloop lepelde interviewer Milan van Dongen nog de Nederlandse clubs op, waar Lang inmiddels in de Eredivisie voor heeft gespeeld (Ajax, FC Twente en PSV). Toevalligerwijs kwam de aanwezige analist Kenneth Perez ook uit voor deze clubs. Volgens Van Dongen mist Feyenoord nog in het rijtje van Lang, maar de aanvaller ziet hem daar in de toekomst niet terugkeren. “Nee, gaat zeker niet gebeuren. Gaat zeker niet gebeuren”, klonk het vastberaden over de stadionclub, waar hij in de jeugd speelde.

Had Lang nu nog bij Feyenoord gepast?

  • 100%
  • Echt niet
833+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie