Seedorf baalt van Genee: “Verkeerde persoon”

Foto: Seedorf baalt van Genee: “Verkeerde persoon”

Clarence Seedorf baalt nog altijd van zijn bezoek aan Veronica Offside. Presentator Wilfred Genee stelde hem een aantal kritische vragen, maar daar wilde de voormalig topvoetballer niet op reageren.

Seedorf niet blij met Veronica Offside-uitzending

Seedorf wijt dit vooral aan de vraagstelling van Genee. “Ik ben zelf ook interviewer al vijftien jaar”, opent de oud-international in NandoLeaks. “Mijn doel voor een interview is om een leuk gesprek te hebben wat interessant is voor de luisteraar. Als het alleen maar om sensatie gaat, dan ben ik misschien de verkeerde persoon. Ik heb bijvoorbeeld ooit Naomi Campbell mogen interviewen, die ga ik ook niet vragen naar alle problematiek.”

Volgens Seedorf is het ‘een gemiste kans’. In de eindfase van zijn carrière werd hij niet meer geselecteerd voor het Nederlands elftal, maar vragen van Genee schoten in het verkeerde keelgat. “Ik vind het positieve ook belangrijker. De waardering uitspreken voor iemand die iets goeds heeft gedaan. Het negatieve is ook wel cultuur natuurlijk en die mogen we best eens veranderen.”

“Ik was laatst met Ruud van Nistelrooij gaan kijken bij Nederland – Duitsland. We hadden het toen over Madrid en hij was een paar weken voor mij terug bij Real geweest. Hij grapte dat ze zo slecht over me gepraat hadden”, lacht Seedorf. “Dat is dan een grap, maar ik vind het mooi om te zeggen wat ik echt vind van mijn medespelers.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Heeft Seedorf gelijk?

  • Ja
  • Nee
2625+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie