De Mos sloopt collega-analist: “Bijdehante jongen wil scoren voor zijn ego”

Foto: De Mos sloopt collega-analist: “Bijdehante jongen wil scoren voor zijn ego”

Aad de Mos heeft hard uitgehaald naar collega-analist Kenneth Perez. In SoccerNews-podcast Twee Viertje met Aad noemt de oud-trainer Perez een ‘bijdehante jongen’ die wilde scoren over de rug van PSV-coach Peter Bosz.

Aad de Mos heeft geen goed woord over voor Kenneth Perez, na aantijgingen richting Peter Bosz

Het moment tussen Perez en Bosz is alweer van een week geleden. De analist betichtte de oefenmeester er van een toneelspelletje te spelen na de 3-1 nederlaag tegen NEC, om zijn selectie op scherp te zetten. “Perez wil natuurlijk altijd scoren voor zijn eigen ego. Hij wil een beetje de bijdehante jongen van de analisten in Nederland uithangen”, reageerde De Mos snoeihard.

“Peter Bosz is gewoon een integer iemand, die heeft die spelletjes helemaal niet meer nodig. Succesvolle coach, die zijn ploegen altijd aanvallend laat spelen en het is altijd een genot om naar te kijken. Dan heeft hij een keer een wat mindere wedstrijd, dan scheppen mensen daar genoegen in om hem natuurlijk op een bepaalde manier neer te zetten.”

“Dit verdient Bosz niet”

De Mos springt op de bres van Bosz. “Hij verdient dit niet, want hij heeft in hele korte tijd dat hij bij PSV werkt heeft hij een nieuwe werkwijze erin geslepen. Hij heeft jonge spelers laten debuteren, beter laten spelen en hij heeft PSV weer laten overwinteren. Veel coëfficiëntenpunten dankzij PSV en Peter Bosz, dus ik zie de noodzaak daar niet van in.”

De Stalen Snor sloot af met een advies aan Perez. “Hij moet gewoon analyseren en niet een dubbelrol aannemen als interviewer. Gewoon zeggen wat hij ziet op het veld, en niet de bijdehante analist uithangen.”

Eens met Aad?

  • 100%
  • Dit keer niet…
892+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie