‘Giménez-dreun voor Feyenoord’

Foto: ‘Giménez-dreun voor Feyenoord’

Feyenoord vernederde Ajax zondag met 6-0, maar opvallend genoeg stond clubtopscorer Santiago Giménez niet op het scoreformulier. Pierre van Hooijdonk is kritisch op het optreden van de Feyenoord-spits, terwijl Rafeal van der Vaart vreest voor een Nicolai Jørgensen-scenario. Daarmee zouden vele transfermiljoenen voor Feyenoord in rook kunnen opgaan.

Van Hooijdonk en Van der Vaart kritisch op Feyenoord-optreden Giménez

“Ajax had nog geluk dat Arne Slot nog zonder Giménez speelde”, begon Van Hooijdonk bij Studio Voetbal over het optreden van de Mexicaanse spits. “Hij kreeg twee hele grote kansen, maar hij was verder onzichtbaar. Dit zijn wel wedstrijden waarin je een slechte periode weer kan vergeten. Ballen die bij medespelers wél voor de voeten vielen, vielen gewoon niet voor die van hem.”

Van der Vaart was wat milder voor de Feyenoord-spits. “Het zit hem ook niet mee.” Een kwartier voor tijd werd de aanvaller gewisseld en dat leidde tot grote teleurstelling bij Giménez. Na de wedstrijd bood de spits zijn excuses aan voor zijn gedrag. “Vond jij dat moment niet mooi?” vroeg Van der Vaart aan Van Hooijdonk. “Hij was echt de enige teleurgestelde Feyenoorder. Je wint 6-0, maar hij is zó ongelukkig op dit moment.”

Wel stelde Van der Vaart dat Giménez snel moet gaan scoren wil de spits komende zomer een toptransfer maken. “Ik hoop dat hij zich er snel overheen zet, want anders krijg je zo’n Jørgensen-verhaal. Je wilt Giménez uiteindelijk voor heel veel geld verkopen. Als scouts nu in het stadion zitten… Je wint 6-0, maar de spits speelt slecht. Dat is niet lekker.”

Verwacht jij dat Giménez komende zomer nog een toptransfer maakt?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, dat verwacht ik niet
2136+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie