‘Talpa krijgt Derksen-tik op de vingers’

Foto: ‘Talpa krijgt Derksen-tik op de vingers’

De opmerkingen van Johan Derksen aan het adres van politicus Habtamu de Hoop zijn ook andere televisieprogramma’s niet ontgaan. Ook niet de populaire satireshow Even Tot Hier dat Derksen flink in de zeik neemt. De presentatoren Niels van der Laan en Jeroen Woe wijzen daarnaast ook met de beschuldigende vinger naar Talpa.

Even Tot Hier kraakt Vandaag Inside-coryfee Johan Derksen

Van der Laan zwengelde de discussie in Even Tot Hier over Derksen aan en noemde het bespottelijk dat Derksen een vooroordeel had over De Hoop. “Wat hij dus zegt: het was dus geen racisme, het was alleen op basis van zijn Afrikaanse uiterlijk.” Daar haakte Woe sarcastisch op in. “Ja, nee, dan is het inderdaad geen racisme, maar iemand wegzetten op basis van z’n ras.”

Het tweetal maakte even later een vergelijking met de Israëlische premier Benjamin Netanyahu, die volgens Van der Laan net als Derksen steeds weer een grens overschrijdt. “Wanneer grijp je in? Niet alleen bij Netanyahu, maar bij Derksen ook, hè? ‘Sylvana Simons is een aapje. Akwasi is Zwarte Piet’ en ik heb een kaars in een vrouw geduwd’. Van der Laan begrijpt niet dat er ingegrepen wordt. “Talpa doet niks.”

Van der Laan blijft er verbolgen over. “Het is natuurlijk allemaal kwaadmakend. Als je al boos wil zijn, wees het dan gewoon op Talpa.” Woe reageerde vervolgens met enig sarcasme. “Ja, want iedereen weet allang hoe Johan Derksen in elkaar zit, maar hij wordt gewoon expres uit de tent gelokt.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Moet Derksen de wacht aangezet worden door Talpa?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, dat vind ik niet
7820+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie