‘Grote Malik Tillman-rel in Amerika’

Amerika werd maandagnacht uitgeschakeld in de groepsfase van de Copa América. Uit de poule van Team USA gaan Uruguay en het nietige Panama door richting de knock out-fase.

‘Gebrek aan kansen voor Tillman moet ontslag Berhalter bij Team USA inleiden’

Een enorme wanprestatie die bondscoach Greg Berhalter vrijwel zeker zijn baan gaat kosten. De kritiek was sowieso al enorm op de keuzeheer, omdat hij jonge spelers als Malik Tillman amper de kans geeft. De PSV’er mocht in minuut 89 pas invallen en kreeg daardoor in totaal acht minuten om zich te laten zien (blessuretijd). In die korte tijd toonde Tillman aan dat Berhalter ‘ontslagen moet worden, alleen al omdat hij Tillman te weinig kansen geeft’. De middenvelder maakte namelijk veel indruk, maar het kwam te laat (0-1 nederlaag tegen Uruguay).