Johan Derksen deelt dringend advies aan Hélène Hendriks

Foto: Johan Derksen deelt dringend advies aan Hélène Hendriks

Hélène Hendriks heeft in de podcast De Communicado’s onthuld dat Jack van Gelder ook tijdens de komende cyclus van De Oranjezomer weer vaste tafelgast zal zijn. Vier weken lang gaat hij aanschuiven bij Hendriks.

Jack van Gelder blijft (op aanraden van Derksen) vaste gast De Oranjezomer

Aan de presentatrice wordt eerst gevraagd ‘wie ze het liefst aan tafel heeft?’ “Het is misschien een slap antwoord, maar ik heb geen voorkeur. Ik heb ze het liefst allebei erbij. Ik heb op de werkvloer een hartstikke goede klik met Rutger Castricum, dus ik heb destijds bij John de Mol en Frans Klein aangegeven dat Rutger echt belangrijk is voor mijn show. Maar hetzelfde geldt voor Jack en dat heb ik ook aangegeven.”

In eerste instantie wilde Hendriks rouleren in tafelgasten, maar Van Gelder bleef uiteindelijk de hele cyclus zitten. “Ik werd daarin gesterkt door een mailtje van Johan. Hij zei: ‘Jack is een gouden greep, die moet je eigenlijk laten zitten.’ Daar werd ik door gesterkt, waardoor ik zei: ‘We moeten Jack gewoon de hele periode doen.’ En de volgende periode ook! Deze zomer zit hij er weer vijf weken en Rutger zit er twee weken.”

Derksen wil wel vaker van zich laten horen, zegt Hendriks: “Ik krijg af en toe, niet vaak, een mailtje van Johan. Of hij vindt het volledig ruk en dat zegt hij dan ook. Of hij vindt het heel leuk en dat zegt hij ook. En nu in het geval van Jack zei hij: ‘Dat werkt goed.’ (…) We moesten er duidelijk in komen en dat vertelde hij ook: ‘Alles is kut, behalve de kijkcijfers.’ Ja, en ik moet dan lachen daarom, want ik voel het zelf natuurlijk ook. Dan denk ik: ja, ik vind het fijn dat iemand dat zegt, want in deze mediawereld zijn ze heel goed met op de schouder slaan, van: we doen het allemaal goed, jongens. Hij zegt het ook als het niet goed is.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Wie geniet jouw voorkeur?

  • Castricum
  • Van Gelder
214+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie