Voorspelling Manchester City – Manchester United: Nieuwe stunt van Ten Hag?

Foto: Voorspelling Manchester City – Manchester United: Nieuwe stunt van Ten Hag?

Zondagmiddag staat de Community Shield op het programma, waarin Manchester City het opneemt tegen Manchester United. In deze Engelse versie van de supercup treft landskampioen City de FA Cup-winnaar United, waarmee het Engelse voetbalseizoen direct begint met een spraakmakende confrontatie. Deze wedstrijd is tevens een herhaling van de FA Cup-finale, waarin de Manchester Derby ook al op het programma stond.

Bookmakers zien Manchester City als de favoriet

Manchester City geldt als de favoriet voor deze finale, wat gezien de recente resultaten niet verrassend is. Hoewel United de FA Cup-finale met 1-2 wist te winnen, trok City in de drie voorgaande ontmoetingen telkens aan het langste eind. De afgelopen jaren heeft Manchester dan ook steeds meer een blauwe in plaats van een rode kleur gekregen. Daarnaast kampt Manchester United nog steeds met een aanzienlijk blessureprobleem. Spelers als Leny Yoro en Rasmus Højlund zijn vanwege blessures niet inzetbaar en daarnaast zijn er nog vijf à zes andere spelers die waarschijnlijk niet kunnen deelnemen. Hierdoor is Erik ten Hag opnieuw genoodzaakt om niet met zijn sterkste elf aan de aftrap te verschijnen tegen City.

Aardig wat doelpunten zal uni

In de FA Cup-finale vielen drie doelpunten, maar beide teams hadden voldoende kansen om vaker te scoren. In de twee eerdere duels won City met 3-0 en 1-3. De afgelopen maanden zijn de Manchester Derby’s dan ook vaker doelpuntrijke wedstrijden gebleken. In het voorseizoen moesten beide teams bovendien veel tegendoelpunten incasseren, wat suggereert dat de defensies nog niet volledig op elkaar zijn ingespeeld. Dit lijkt voor de Community Shield nog niet opgelost, wat een doelpuntenrijke wedstrijd kan voorspellen. Bij Unibet zijn er genoeg mogelijkheden om in te zetten op het aantal doelpunten.

Meer dan 3.5 doelpunten

Speler om op te letten en wedden: Erling Haaland

Erling Haaland, die niet deelnam aan het EK in tegenstelling tot de meeste van zijn ploeggenoten, keerde eerder terug naar Manchester om zijn trainingen te hervatten dan zijn meeste ploeggenoten. Na een welverdiende vakantie is hij weer hongerig naar doelpunten, wat hij bewees door in de laatste oefenwedstrijd tegen Chelsea een hattrick te scoren.

Voorspelling Manchester City – Manchester United

Hoewel Manchester City als de sterkere ploeg wordt beschouwd, zal United net als in de FA Cup proberen om de verdediging goed te organiseren en te profiteren van de ruimtes die City achterlaat. Als United hun kansen goed uitspeelt, kan het een spannende wedstrijd worden. Een verlenging is dan ook niet ondenkbaar, maar daarvoor moet de wedstrijd eerst in een gelijkspel eindigen. Dit gelijkspel is dan ook onze wedtip, met een odd van 4.75 bij Unibet.

Tip: Lees ook onze diepgaande voorbeschouwing op Manchester City – Manchester United voor extra informatie in aanloop naar dit duel.

Unibet
4.75
Gelijkspel

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

11:45
4+
Dit is hoe schorsingen werken in nieuwe opzet Champions League
11:22
154+
Vermoedelijke opstelling PSV: ‘Bosz neemt Noa Lang-besluit’
11:15
25+
Ajax strikt Real Madrid Legends voor 125-jarig jubileum
11:00
152+
PSV wil eerste slag slaan bij ‘dame’
10:50
9+
Cambuur wéér doelpuntloos: “Moet geilheid in de ploeg komen”
10:40
116+
‘PSV-exit voor Noa Lang’
10:30
142+
Dit bedrag kunnen PSV en Feyenoord in de Champions League verdienen
10:25
23+
Slot kijkt uit naar duel met AC Milan: “Reken er niet op dat hij start”
10:10
119+
Op welke zender kijk je Juventus – PSV?
10:00
122+
Ajax, Feyenoord en AZ scouten Portugees supertalent
09:50
20+
Schitterende beelden: PSV klaar voor Champions League
09:40
169+
‘Supertransfer voor Jerdy Schouten’
09:24
311+
‘PSV verrast met enorme stunttransfer’
09:10
160+
Van Basten luidt Eredivisie-noodklok: “Zelfs bij een club als Go Ahead…”
08:55
38+
Transferadvies voor Bakayoko: “Zó veel wapens, maar…”
08:40
70+
‘Koeman-nachtmerrie voor Oranje-international’
08:25
337+
‘Feyenoord-leiding staat voor Priske-ingreep’
08:10
379+
‘Ajax wrijft tóch in handjes bij vertrek Rensch’
07:51
66+
Derksen kraakt ‘naïeve’ Van Persie en pleit voor bliksemingreep
07:34
82+
Van Basten adviseert Bosz ‘noodzakelijke’ PSV-ingreep
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie