‘Wanhopige Bergwijn boos over transfer’

Foto: ‘Wanhopige Bergwijn boos over transfer’

Steven Bergwijn behoort niet langer tot de spelersstal van managementbureau Muy Manero van zijn goede vriend Nathan van Kooperen. De Ajax-aanvaller heeft de switch gemaakt naar HCM Sports Management van Ali Dursun (die onder anderen Frenkie de Jong en Noa Lang vertegenwoordigt) en Henk Spaan ruikt wanhoop bij de Ajacied…

‘Steven Bergwijn wanhopig in Ajax-transfersaga’

In Het Parool schrijft hij namelijk: “Zijn vriend Donny (van de Beek, red.) is inmiddels ook weer terug bij Guido Albers, even vlug weg bij Ali Dursun als ernaartoe. Bergwijn vindt clubs als Leicester City en Marseille beneden zijn stand. Zelfinzicht is een vaker voorkomend probleem in het voetbal. Twee weken voor de transferdeadline wisselen van agent is wanhoop.”

Een weekje geleden meldde De Telegraaf nog over de stand van zaken: “Steven Bergwijn (26) krijgt de kans om terug te keren naar de Engelse Premier League als Leicester City en Ajax tot een akkoord kunnen komen over een transfersom die in de buurt van de twintig miljoen euro komt. Al verlangen de Amsterdammers op dit moment meer. De 26-jarige aanvaller is voor de kampioen van de Championship, die rap is teruggekeerd op het hoogste podium, prioriteit nummer één voor versterking van de aanval.”

Major League Soccer

Er is overigens meer belangstelling, die klaarblijkelijk ook niet naar de smaak van Bergwijn is… “Voor de vleugelaanvaller, die eerder bij Tottenham Hotspur actief was en met zijn snelheid in Engeland nog altijd goed zou kunnen renderen, is vanuit diverse competities serieuze belangstelling. Zo heeft Ajax een bod van Atlanta United, dat tot vijftien miljoen euro kan oplopen, geweigerd. Bij de club uit de MLS kan Bergwijn de grootverdiener worden, maar het is de vraag of hij zijn voetbaltoekomst in Amerika ziet.”

Is hij wanhopig?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
8198+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie