‘Verrassende wending in transferdrama Feyenoord’

Foto: ‘Verrassende wending in transferdrama Feyenoord’

Het lukte Feyenoord niet om op de slotdag van de transfermarkt nog een rechtsbuiten te strikken. De Rotterdammers schaakten op meerdere borden, maar kregen het uiteindelijk niet voor elkaar. ESPN-verslaggever Sinclair Bischop verwacht dat Feyenoord mogelijk nog aanklopt bij Alireza Jahanbakhsh gezien er een loodzwaar programma volgt en de rechtsbuitenpositie kwetsbaar oogt.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Jahanbakhsh kan Feyenoord-probleem op rechtsbuitenpositie oplossen

Andreas Skov Olsen (Club Brugge), Anders Dreyer (Anderlecht) en Assane Diao (Real Betis) waren allen in beeld om Feyenoord te komen versterken, maar geen enkele deal slaagde. De komst van Diao leek dichtbij, maar ‘problemen aan de kant van de speler’ zouden de transfer hebben laten klappen.

Mogelijk dat Feyenoord daardoor alsnog schakelt naar een oude bekende volgens Bischop. “Feyenoord heeft natuurlijk Jahanbakhsh laten gaan. Die heeft nog geen club. Dat zou eventueel, als er echt helemaal niets doorgaat, weer een optie kunnen worden”, vertelde de ESPN-verslaggever in het programma De Voetbalkantine: Transfer Deadline Show. “Aan de andere kant is er natuurlijk doorgeselecteerd. Die positie moet nog ingevuld worden. Niet wetende dat het allemaal zo stroef zou verlopen en dat Stengs zwaar geblesseerd zou raken.”

Rechtsbuitenpositie bij Feyenoord is kwetsbaar

Bischop stelde dat het nog niet speelt, maar dat het nog wel eens kan gebeuren. “Er is wel een streep door de rekening gekomen dat Stengs zwaar geblesseerd is geraakt. Eigenlijk ging Feyenoord er vanuit dat het met Skov Olsen goed zou komen. Dus die positie is wel kwetsbaar. Feyenoord gaat dadelijk een hele reeks zware wedstrijden met de Champions League tegemoet. Dus het is niet ondenkbaar dat eventueel transfervrij nog een optie zou kunnen zijn. Het is niet zo concreet dat dit nu op dit moment speelt.”

Kostas Lamprou, oud-doelman van Feyenoord, en te gast in het programma vertelde het eveneens niet uit te sluiten dat Jahanbakhsh terugkeert bij Feyenoord. “Ik heb in juni samen met Ali lang samen getraind. Het liefst wil hij een stap maken. Hij zei: mijn tijd is eigenlijk op bij Feyenoord. Hij is een hele respectvolle jongen. Ik denk dat hij er wel voor open zou staan als Feyenoord opnieuw terugkomt, denk ik persoonlijk. Hij is een hele nette jongen. Ik zou het heel leuk vinden als hij weer bij Feyenoord gaat voetballen. Het is een hele goede voetballer. Op en top prof. Die kan Feyenoord goed gebruiken.”

Moet Feyenoord proberen om Jahanbakhsh weer vast te leggen?

  • Ja, doen
  • Nee, niet doen
1903+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie