‘Megadeal Jerdy Schouten: héél duur’

Foto: ‘Megadeal Jerdy Schouten: héél duur’

Jerdy Schouten staat nu nog onder contract bij PSV, maar volgens de Spaanse transferjournalist Matteo Moretto duurt dat niet lang meer. De international van het Nederlands elftal zou namelijk een hele hoop grootmachten achter zich aan hebben zitten.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Schouten is een hele dure speler voor FC Barcelona’

“Wat ik tot weet is dat veel clubs hem volgen”, aldus Moretto. “Hij is speler die door veel clubs wordt gewaardeerd en bijna wekelijks zitten er meerdere scouts uit verschillende landen op de tribune voor hem.” Waaronder klaarblijkelijk FC Barcelona: “Schouten is een van de spelers voor wie Barcelona op de tribune zat en die zij nog steeds volgen.”

De verslaggever vervolgt: “Hij staat op het verlanglijstje van de Spaanse topclub, maar ze willen zien hoe hij zich ontwikkelt. Schouten wordt namelijk gezien als een hele dure speler voor Barcelona.”

Eerder konden we lezen dat PSV in de voorbije transferwindow liefst vijftig miljoen euro wilde ontvangen voor Schouten. Maar Moretto stelt die vraagprijs naar beneden bij: “PSV eist meer dan 30 tot 35 miljoen euro voor Schouten op dit moment, dus het wordt lastig voor Barcelona. Daarnaast is er ook veel interesse uit de Premier League.”

“Of het me verbaast?”

Op 1 september liet de middenvelder zich uit over een mogelijke nieuwe stap in zijn carrière: “Ik heb altijd gezegd: ik hoef hier niet per se weg. Alleen voor een club waar ik echt, echt, echt graag naartoe zou willen zou ik misschien vragen om weg te mogen. Maar dat is nu niet gebeurd. Of het me verbaast? Nee hoor. Ik ben daar namelijk ook heel kieskeurig in.”

Kan hij het niveau van Barça aan?

  • Dat denk ik wel
  • Dat denk ik niet
128+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie