‘Priske gooit Feyenoord-teleurstelling uit elftal’

Foto: ‘Priske gooit Feyenoord-teleurstelling uit elftal’

Feyenoord wist zondag weer eens te winnen en versloeg NAC Breda met 2-0. De ploeg van Brian Priske oogde op het middenveld een stuk beter dan in voorgaande wedstrijden, wat met name kwam door de aanwezigheid van In-beom Hwang. Volgens Feyenoord-watcher Mikos Gouka hoeft Ramiz Zerrouki de komende tijd dan ook niet meer op een basisplaats te rekenen.

Priske heeft ideaal Feyenoord-middenveld gevonden, Zerrouki kind van de rekening

“Het lijkt erop dat Brian Priske de puzzel op het middenveld nu heeft gelegd”, vertelt Gouka in de voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad. “Het loopwerk van Milambo, de fysieke kracht en creativiteit van Timber. En Hwang die eigenlijk geen nummer zes is, maar er wel kan spelen. Misschien niet in alle wedstrijden, maar wel in wedstrijden als deze, waarin Feyenoord domineert.”

Zerrouki lijkt daardoor slachtoffer te worden, die tegen Bayer Leverkussen oog geen sterke indruk maakte. “Het was geen goede wedstrijd tegen Leverkusen – dat gold voor meerdere spelers. Dan kom je er een keer naast te staan en loop je het risico dat het elftal wat beter gaat draaien en je even buiten de boot valt.”

Zerrouki niet in vorm

Volgens Gouka is het een voordeel voor Zerrouki dat Feyenoord niet heel ruim in de middenvelders zit. “Vorig seizoen heeft hij toch een paar behoorlijke wedstrijden gespeeld, het is niet zo dat hij totaal onbruikbaar is geweest. Maar voor hem is het nu even lastig. Zeker omdat Feyenoord verder geen echte zes heeft en tóch voor een opstelling kiest waarin hij niet speelt. Dat zegt wel iets over zijn huidige vorm.”

Zou jij Zerrouki er ook naast houden?

  • Ja, absoluut
  • Nee, moet terug in de basis
174+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie