‘John de Mol prikt Vandaag Inside-einddatum’

Foto: ‘John de Mol prikt Vandaag Inside-einddatum’

John de Mol weet waar hij aan toe is met Vandaag Inside. Presentator Wilfred Genee en vaste gasten Johan Derksen en René van der Gijp hebben nog een contract voor één jaar, maar daarna lijkt het toch echt over en sluiten te zijn. Eerder zagen we al dat de kijkers daar niet rouwig om zijn…

‘Allerlaatste jaar Vandaag Inside is aangebroken’

Gisteren vond er een aanvaring plaats tussen Derksen en Van der Gijp, waarbij het ging over de inhoud van de talkshow. Genee doet nu een boekje open in gesprek met RTL Boulevard: “Ik word regelmatig over het programma aangesproken en dan zijn mensen altijd enthousiast. ‘Even een uurtje voor het slapen gaan, even ontspannen… Een beetje humor, een beetje lachen, een beetje inhoud. En dat denk ik ook. Dat is de kracht van het programma. De afwisseling, de mix van alles en nog wat.”

Derksen wil echter minder humor en meer inhoud: “Ik merk alleen aan Johan dat hij door de jaren heen eigenlijk wil dat het wat serieuzer en meer inhoudelijk wordt. Maar dan denk ik: dat is dit programma niet, volgens mij. En daar krijgen we dan heel regelmatig discussies over. Ik had het niet zover laten komen als hij het niet zelf had gezegd… Ik zei volgens mij: je moet vooral de dingen doen die je zelf leuk vindt. Dat zei ik en toen zei hij: dan zou ik hier niet zitten. Ik dacht: ja, wacht nou eens even, dan ga ik het bespreken ook…”

De Snor gaat klaarblijkelijk met lood in de schoenen richting Hilversum: “Dat vind ik gewoon zonde. Dat probeer ik hem ook heel vaak achter de schermen duidelijk te maken. Johan, geniet er nou van, man. Dit is uniek wat wij hier maken. We maken al zo lang tv en nog steeds kijken mensen met zoveel plezier naar ons programma…”

Van der Gijp geeft Genee bijval: “Het probleem is: Johan wil graag alleen maar inhoudelijk. Ik denk dat het programma erbij gebaat is dat het gewoon een leuk, ontspannen programma is. Waarbij mensen denken: lekker man, we gaan naar bed toe. Hij brengt achttien punten in, maar die kun je niet allemaal behandelen, want dan moet je twee uur tv maken. Dus er worden er zes behandeld, of zeven of acht.” En dat steekt Derksen blijkbaar.

Over en sluiten (vooralsnog)

De laatste woorden van Genee zijn veelzeggend: “Wat de belangrijkste boodschap is volgens mij, voor René en ook voor mij: laten we nou met z’n allen genieten van dat laatste jaar dat we hebben.” Laatste jaar? “Ja, dat contract loopt toch af volgend jaar? Of we nog met John gaan zitten? Als je ziet hoe het nu loopt…”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Klaar na dit jaar?

  • Ja, sowieso
  • Ik denk het niet
1108+ Votes

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

20:15
0+
Kroos heeft niets aan UEFA-opmerking: “Ben ik nu Europees kampioen?”
19:50
15+
Maakt FC Twente kans tegen United? “Ik geloof altijd in kansen”
19:28
46+
“Guardiola heeft voetbal geruïneerd”
19:13
25+
Tillman onthult PSV-geheim: “We hebben er op getraind”
18:44
23+
Oranje uitgeschakeld in achtste finale door Oekraïne op WK Futsal: ‘We mogen ontzettend trots zijn’
18:28
12+
Jordy Clasie over Europa League-campagne: ‘Ik heb vertrouwen in de ploeg’
18:08
18+
Noussair Mazraoui over transfer naar Manchester United: ‘Ik had een nieuwe stap nodig’
17:48
55+
‘Lamine Yamal is de beste speler ter wereld’
17:25
37+
‘Manchester City gaat in januari voor Arne Slot-target’
17:00
43+
Potentie van Ibrahim Sadiq laat AZ dromen
16:47
1919+
‘Arne Slot verbaast alles en iedereen met actie’
16:31
2553+
‘Frimpong maakt ‘Nederlandse’ transfer’
16:17
1108+
‘John de Mol prikt Vandaag Inside-einddatum’
16:00
826+
‘Van Bronckhorst verrast met Ajax-actie’
15:48
417+
’80 miljoen voor zogenaamde topspeler Schouten’
15:31
121+
Paredes vertelt eindelijk waarheid over Oranje-Argentinië
15:21
1171+
‘Groot nieuws over Frenkie-transfer’
15:00
164+
‘Geen Vandaag Inside meer op tv’
14:46
92+
Advocaat Rai Vloet haalt uit naar ‘liegend’ Heracles
14:30
153+
Ten Hag maakt zich zorgen om Nederlands voetbal: ‘Moet stoppen’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie