‘Bijlow verdringt Wellenreuther uit Feyenoord-basis’

Justin Bijlow gaat Timon Wellenreuther verdringen uit de basis bij Feyenoord. Dat stelt Aad de Mos in de SoccerNews-podcast Twee Viertje met Aad. Volgens de meestervoorspeller is het een kwestie van tijd totdat trainer Brian Priske de switch terug maakt naar de Nederlandse keeper. En goed nieuws voor de Feyenoord-supporter. Daarna wordt het alleen maar beter in De Kuip.

Twee Viertje met Aad: Justin Bijlow vervangt Timon Wellenreuther als eerste keeper bij Feyenoord

De Mos verwacht niet dat Bijlow gelijk zondag in De Kuip onder de lat staat als Feyenoord het opneemt tegen FC Twente. Hij zag Wellenreuther schutteren tegen Girona bij voorzetten vanaf de zijkanten. “Hij maakte een enorme fout om die penalty te veroorzaken”, zegt De Mos in aflevering 94 van Twee Viertje met Aad. Bij de Duitse keeper is het vaak zo dat hij wel zijn eigen fouten herstelt, zo ook woensdagavond. “Hij stopte die strafschop zelf en daarom zal Priske ook niet aan zijn keepers toornen. Want ook als Bijlow het opeens niet goed doet is hij ze allebei kwijt.”

Toch is het een kwestie van tijd denkt de oud-trainer van Ajax en PSV of Bijlow staat weer als vanouds onder de lat in De Kuip. “Er zal weer een blessure komen of Wellenreuther maakt weer een fout. Je kan er de klok op gelijk zetten. Dan kiest Priske voor Bijlow”, zegt de man die ook hier en daar wordt bestempeld als meestervoorspeller.

‘Met Bijlow is Feyenoord helemaal op weg naar goede periode’

De analist vindt ook niet dat ze in Rotterdam moeten wanhopen, want Bijlow voor Wellenreuther is geen stap achteruit. “Dan kan het weleens zo zijn dat Feyenoord helemaal vertrokken is voor een goede periode.”

Wie moet onder de lat bij Feyenoord?

  • Justin Bijlow
  • Timon Wellenreuther
567+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie