‘Zerrouki vertrekt bij Feyenoord’

Foto: ‘Zerrouki vertrekt bij Feyenoord’

Pierre van Hooijdonk en Arno Vermeulen verwachten dat er geen toekomst meer is voor Ramiz Zerrouki bij Feyenoord. Met In-Beom Hwang heeft de verdedigende middenvelder er volgens beide heren een concurrent bij die simpelweg beter is.

Studio Voetbal-gasten onder de indruk van Zuid-Koreaan Hwang

Hwang maakt een goede indruk sinds zijn komst naar Feyenoord en was ook zondag tegen FC Twente belangrijk. De Zuid-Koreaan was belangrijk met een goal en ook Guus Hiddink was bij Studio Voetbal onder de indruk. “Ik ken deze jongen niet, maar hij heeft al wat ervaring in Europa. Ik vind het positief dat hij zich opwerpt als leider. Ik heb met Koreanen gewerkt, het zijn normaal heel bescheiden jongens. Maar ik zag hem een paar keer met zijn handen wijzen naar ploeggenoten.”

Ook Van Hooijdonk heeft een goede indruk van de controlerende middenvelder. “Het is prachtig dat deze speler, die tegen Bayer Leverkusen voor het eerst in de basis stond, in twee of drie wedstrijden de spelverdeler van Feyenoord is geworden.” De oud-spits ziet dat Hwang nu al een impact heeft op het spel van Feyenoord. “Iedereen levert alle ballen bij hem in. Samen met Timber is hij een beetje de kapitein op het schip.”

Einde voor Zerrouki bij Feyenoord

Vermeulen verwacht dat een andere Feyenoord-speler wel de dupe is geworden van de komst van Hwang. “Dit is een beetje het einde van Zerrouki, toch?” Van Hooijdonk sluit zich bij de NOS-verslaggever aan. “Die viel in en was een paar keer ongelukkig. Ze hebben Zerrouki gehaald voor zeven miljoen, Ivanusec voor een soortgelijk bedrag, Ueda voor 8,5 miljoen. Ik denk dat je op geen van die drie spelers nog winst maakt.”

Moet Feyenoord afscheid nemen van Zerrouki?

  • Ja, die voegt niks meer toe
  • Nee, is een nuttige speler voor Feyenoord
1439+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie