‘Wilfred Genee naait Hélène Hendriks’

Foto: ‘Wilfred Genee naait Hélène Hendriks’

Wilfred Genee heeft Hélène Hendriks laten stikken. De presentator van Vandaag Inside zou zijn nieuwe single ‘Zomaar een avond in de kroeg’ voor het eerst laten horen in De Oranjezondag, maar deed dat verrassend genoeg in een ander programma. Hendriks baalde van het mislopen van de primeur.

Genee laat Hendriks en De Oranjezondag links liggen

Eerder deze week had Genee juist nog aangekondigd dat hij zijn nieuwe single voor het eerst zou laten horen in De Oranjezondag, maar de presentator van Vandaag Inside was zondag niet aanwezig in de uitzending. Genee had Hendriks laten weten dat zijn single nog niet helemaal klaar was.

Opmerkelijk genoeg werd de single van Genee wel zondagochtend in het programma Businessclass van Harry Mens ten gehore gebracht. “Ik zou ‘m vanavond eigenlijk bij Hélène zingen… Ik had tegen Hélène gezegd dat ik er nog niet klaar voor was…”, vertelde de presentator waarna het lied werd gestart.

Mens kaapt primeur De Oranjezondag

Hendriks toonde het fragment zondagavond in De Oranjezondag, die zich verbaasde om de keuze van Genee. “Veel mensen vragen zich af: waar is Wilfred Genee? Die zou eigenlijk ook komen en zou zijn nummer hier komen zingen. Hij appte me: ‘Ik ben nog niet helemaal klaar.’ Zit hij vervolgens bij Harry Mens en die kaapt gewoon onze primeur weg.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Belachelijke actie van Genee?

  • Ja, absoluut
  • Nee, moet kunnen
531+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie