ESPN-analisten lyrisch over ‘fantastische’ Feyenoord-uitblinker

Foto: ESPN-analisten lyrisch over ‘fantastische’ Feyenoord-uitblinker

In-Beom Hwang maakte zondag opnieuw een uitstekende indruk bij Feyenoord. Dat zagen ook ESPN-analisten Kees Kwakman en Karim El Ahmadi, die zich verbaasden over de fysieke gesteldheid van de middenvelder. Volgens de analytici is de Zuid-Koreaan een absolute aanwinst voor Feyenoord.

Kwakman en El Ahmadi lyrisch over Feyenoord-aanwinst Hwang

Kwakman is bij ESPN lyrisch over de zomeraanwinst van Feyenoord. “Zó, wat een conditie heeft hij. Hij bleef de hele tweede helft gaan. Dat kwam het drukzetten van Feyenoord ook ten goede. Hij ging wat verder naar voren spelen met het drukzetten. Dat deed hij overtuigend en continu, waardoor FC Twente helemaal niet meer aan voetballen toekwam.”

De 28-jarige middenvelder is volgens de analist een absolute aanwinst voor de Rotterdammers. “Dat hij al in Europa heeft gespeeld, helpt zeker. Hij spreekt goed Engels en dat helpt natuurlijk met aanpassen. Dan moet je het alsnog op het veld laten zien, maar dat doet hij vooral. Het is een fijne voetballer die de juiste keuzes maakt. Af en toe gaat hij over het randje, maar hij brengt iets extra’s bij Feyenoord. Niet voor niets de KPN Man of the Match.”

Hwang nu al leider van Feyenoord

El Ahmadi is het volledig eens met zijn collega-analist en stelt dat Hwang nu al een onmisbare schakel is voor Feyenoord. “In alles vind ik hem ook echt een leider. Natuurlijk gaat hij af en toe een beetje over de schreef, met de overtredingen die hij maakte. Maar qua drukzetten en ballen opeisen… Zelfs als het bijna niet kan wil hij de bal nog hebben, dat zegt wel genoeg over de speler Hwang. Hij speelde fantastisch.”

Is Hwang een goede aanwinst voor Feyenoord?

  • Ja, hele goede aanwinst
  • Nee, geen goede aanwinst
76+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie