‘TV-zender blokkeert Vandaag Inside-drietal’

Foto: ‘TV-zender blokkeert Vandaag Inside-drietal’

Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee zijn niet meer welkom bij RTL. In 2018 koos het drietal van Vandaag Inside om RTL in te ruilen voor Talpa, mar een terugkeer zit er niet in. RTL-programmadirecteur Peter van der Vorst vindt dat de heren niet passing bij de uitstraling van de zender.

Vandaag Inside niet welkom bij RTL

Mediakenner Victor Vlam vroeg in zijn podcast De Communicado’s naar de mogelijkheid of een terugkeer van Vandaag Inside naar RTL erin zit gezien het contract van de heren na dit seizoen afloopt. “Hij zei dat hij daar geen interesse in heeft. Toen ik doorvroeg en zei: ‘Vind je het te ordinair?’, toen zei hij van: ‘Nee, dat niet.’ Maar hij vindt het niet passen bij de positieve en optimistische uitstraling die RTL wil hebben, dus dat zit er echt niet in. Een overstap van het VI-trio naar RTL gaat hoe dan ook niet gebeuren”, onthulde Vlam in zijn podcast.

Vlam begrijpt zelf de insteek van Van der Vorst niet helemaal. “Ik vind het wel een tikkeltje ver gaan hoor, dat je zegt dat een talkshow zoals die van VI, dat dát al niet past bij jou. Het is wel iets dat een heel groot deel van het publiek in Nederland vertegenwoordigt.”

De mediakenner denkt dat de RTL-directeur niet breed genoeg kijkt. “Als dat al buiten jouw doelgroep valt, dan kun je je wel afvragen of jij niet misschien je doelgroep iets te nauw aan het definiëren bent en of dat wel past bij grote zender zoals RTL.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Gemiste kans voor RTL?

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, vind ik niet
322+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie