‘Ajax heeft plots ‘nieuwe Beckham’ binnen de selectie’

Foto: ‘Ajax heeft plots ‘nieuwe Beckham’ binnen de selectie’

Anton Gaaei krijgt veel lof na zijn ragfijne voorzet op het hoofd van Wout Weghorst tijdens Ajax-FC Groningen, die de bevrijdende 2-1 opleverde. De Deense rechtsback, vaak mikpunt van kritiek bij veel critici, kreeg van zijn medespelers na afloop al snel nieuwe bijnamen. Zo werd hij op Instagram vergeleken met David Beckham en Trent Alexander-Arnold.

Anton Gaaei wordt vergeleken met topspelers na prachtige assist

Ajax leek in de Johan Cruijff ArenA niet verder te komen dan een gelijkspel tegen Groningen. In de blessuretijd was het echter Weghorst die de Amsterdammers op 2-1 zette. De spits mocht daarbij Gaaei wel bedanken, die met een loepzuivere voorsprong op de proppen kwam. Uiteindelijk werd het ook nog 3-1 via Chuba Akpom, op aangeven van Weghorst.

Na afloop van de strijd deelde Gaaei op Instagram een bericht, waarin hij aangeeft dat het een belangrijke zege was voor Ajax. Na de complimenten van de fans tijdens het duel, is het in de reacties onder deze post aan zijn medespelers. “Die voorzet”, schrijft Davy Klaassen met een geschokte emoji erbij. Akpom reageert met een hartje, terwijl Jordan Henderson applaudisserende handen plaatst. Ook Kenneth Taylor en Kian Fitz-Jim waren vol bewondering over de assist.

Deense Beckham en TAA

Steven Berghuis komt echter met het mooiste compliment. “Danish Beckham’, schrijft de geblesseerde routinier als reactie onder de post. Ook Henderson kan deze bijnaam waarderen, aangezien hij hier met een lachende emoji op reageert. Ook Kristian Hlynsson komt met een mooie vergelijking. Hij plaatst namelijk een GIF van de snel genomen hoekschop van Alexander-Arnold op Divock Origi in de bekende Champions League-kraker van Liverpool tegen FC Barcelona in 2019. Mede door die goal bereikten The Reds op historische wijze de finale van het miljoenenbal.

Wordt Gaaei onderschat in Nederland?

  • Ja, hij kan echt wel voetballen
  • Nee, hij blijft tekort komen
174+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie