Hélène Hendriks onder vuur na pijnlijk moment met Feyenoord-icoon

Foto: Hélène Hendriks onder vuur na pijnlijk moment met Feyenoord-icoon

Een grap van Hélène Hendriks bij De Oranjezondag is volledig verkeerd uitgepakt. De presentatrice ‘onthulde’ met een knipoog dat John de Wolf de vader zou zijn van André Hazes junior. De Feyenoord-assistent kan niet lachen om de grap, terwijl Hendriks zelf toegeeft dat het geen al te best moment is.

Grap van Hélène Hendriks over John de Wolf valt niet in goede aarde

Aan het begin van de uitzending, en ook gedurende de talkshow, kondigde Hendriks aan dat ze de échte vader van zanger André Hazes junior zou gaan onthullen. Ze gaf hierbij twee opties: oud-voetballer John de Wolf en Marco Eijk, namen die al eerder werden genoemd op het internet. Voor diverse kijkers was het niet duidelijk dat het om een grap ging.

Vader van Hazes junior?

Aan het eind van de uitzending toonde Hendriks een oud interviewfragment van John de Wolf die zegt: “Het was niet helemaal gepland”, wat duidelijk geen verband had met dit verhaal. Hendriks haakte in: “Maar het is wel gebeurd. John de Wolf is dus de vader van André Hazes junior.” De aanwezige tafelgast Hans Kraay junior voorspelde vervolgens: “Je hebt John de Wolf morgen op je dak.”

Hendriks reageerde vervolgens ook op de ophef die is ontstaan na haar uitzending: “Ik heb dat niet gevolgd op de socials. Maar los van daarvan: als ik het zelf achteraf bekijk, is het niet de meest geslaagde grap geweest.”

Op X regende het reacties van kijkers die het totaal geen geslaagde grap vinden. Of het te maken had met de verwachte ‘onthulling’ is de vraag, maar in ieder geval wist Hendriks de kijkers zondag wel vast te houden. Met 1,19 miljoen kijkers noteerde De Oranjezondag een kijkcijferrecord.

Heb jij genoeg van Hendriks op de tv?

  • Ja, het wordt steeds slechter
  • Nee hoor, verder blijft ze gewoon goed
432+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie