Voorspelling AZ – PSV: negende competitiezege PSV

Foto: Voorspelling AZ – PSV: negende competitiezege PSV

De interlandperiode is voorbij en de nationale competities gaan weer beginnen. In de Eredivisie staat er direct een kraker op het programma: de nummers drie en één spelen tegen elkaar. Wordt de voorsprong kleiner of maakt de koploper een mooie sprong? Hieronder lees je onze tips om te wedden op de wedstrijd AZ – PSV.

AFAS Stadion

Eredivisie

19 oktober 2024

18:45

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 17 oktober 2024 20:35.

Wedkantoren wijzen naar PSV

Acht wedstrijden en nog geen puntverlies, met ook nog een doelsaldo van +22, er is genoeg om trots op te zijn voor PSV. Aan de andere kant begint het echte werk nu pas. Tijdens de komende maanden staan de duels met AZ, Ajax, FC Utrecht, FC Twente en Feyenoord pas op het programma. De bookmakers zien PSV hier niet struikelen.

AZ vs PSV: doelpuntrijk affiche

Sorteren we de Eredivisieranglijst op gemaakte doelpunten, dan staan PSV (27) en AZ (17) bovenaan, voor FC Utrecht, FC Twente en Feyenoord (allemaal 14). Tijdens de laatste veertien edities van AZ – PSV werd er ook een hoop gescoord. Twaalf duels in deze reeks leverden minimaal drie goals op. Dit kan opnieuw een doelpuntrijke ontmoeting worden.

Meer dan 2,5 goals

Speler om op te letten en wedden: Troy Parrott

Tegen Athletic Club en Fortuna Sittard wist AZ helemaal niet tot scoren te komen. Tijdens de vier duels daarvoor was spits Troy Parrott prima op schot. Met vier doelpunten schoot hij uit zijn slof tegen sc Heerenveen tijdens de 9-1-zege, waarna hij ook tegen IF Elfsborg en FC Utrecht scoorde. Na de interlandperiode hoopt hij opnieuw doel te treffen.

Troy Parrott scoort

Voorspelling AZ – PSV

AZ heeft een hoop aanvallende kwaliteiten maar moet uiteindelijk toch qua selectiesterkte in PSV haar meerdere erkennen. Dat is ook niet gek aangezien die ploeg als regerend kampioen zonder puntverlies bovenaan staat. Zodoende tippen wij een overwinning voor PSV.

Tip: Wil je meer informatie over de ontmoeting tussen AZ en PSV? Check dan onze diepgaande voorbeschouwing op dit duel.

Circus
1.81
PSV wint

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie