Voorspelling Benfica – Feyenoord: Portugese overwinning

Foto: Voorspelling Benfica – Feyenoord: Portugese overwinning

Feyenoord lijkt eindelijk de weg naar boven een beetje te hebben gevonden. Deze week moeten de Rotterdammers weer flink aan de bak in de Champions League. Op bezoek bij twee oude bekenden wil Feyenoord laten zien wat het waard is op dit niveau. Hieronder lees je onze tips om te wedden op de wedstrijd Benfica – Feyenoord.

Estadio da Luz

Champions League

23 oktober 2024

21:00

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 21 oktober 2024 23:09.

Wedkantoren wijzen naar Benfica

Sinds Bruno Lage is teruggekeerd als trainer van Benfica is die club flink op stoom geraakt. Hij coachte zes wedstrijden en wist die allemaal te winnen. Die reeks leverde twintig doelpunten en slechts drie tegengoals op. De bookmakers kijken dan ook naar de Portugese ploeg om dit duel te winnen.

🇵🇹 Benfica vs 🇳🇱 Feyenoord: ruime thuiszege

Lage wist die resultaten neer te zetten door voornamelijk met ruime cijfers te winnen. Van de zes wedstrijden die hij leidde sinds zijn terugkeer werden er vijf gewonnen met minimaal twee goals verschil. Vooral thuis, want daar werd gewonnen van Santa Clara (4-1), Gil Vicente (5-1) en Atlético Madrid (4-0).

Benfica wint met handicap -1

Speler om op te letten en wedden: Orkun Kökçü

Een overstap naar Benfica bleek voor Orkun Kökçü een schot in de roos te zijn. Hij werd destijds recordaankoop van de Portugese club, die er nog geen spijt van zal hebben. Hij had overwegend een basisplaats en kwam vorig seizoen tot zeven goals. Deze jaargang staat hij al op vier doelpunten, waaronder twee in de Champions League.

Orkun Kökçü scoort

Voorspelling Benfica – Feyenoord

Feyenoord heeft eindelijk de weg omhoog een beetje weten te vinden, maar Benfica is een taaie tegenstander. De Portugezen zijn in een flinke winnende vorm en is met recht de favoriet hier. Je zou dus kunnen inzetten op de 1X2-voorspelling en daar kunnen kiezen voor een thuiszege.

Tip: Wil je meer informatie over de ontmoeting tussen Benfica en Feyenoord? Check dan onze diepgaande voorbeschouwing op dit duel.

Unibet
1.57
Benfica wint

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie