PSV’er stuurt advocaten af op Roddelpraat

Foto: PSV’er stuurt advocaten af op Roddelpraat

Yorbe Vertessen timmert aan de weg bij PSV, maar buiten het veld is hij ernstig in opspraak geraakt. De website Roddelpraat.nl komt met pijnlijke berichten naar buiten.

De website schrijft: “De 20-jarige rechtsbenige aanvaller van PSV blijkt lang niet zo onschuldig als hij op het veld of op de linkerfoto hierboven mag lijken. Waar hij gisteren tegen de Oostenrijkse club Sturm Graz nog een balletje in het doel heeft gelegd, toont hij in zijn vrije tijd het liefst zijn balletjes aan willekeurige dames op Snapchat. Via Tinder kwam een van onze trouwe kijkers in een match met de Belgische ijdeltuit terecht. Hij wilde haar al snel volgen op Instagram en voegde haar toe op snapchat. Wat sowieso al opvalt is dat hij op Instagram voornamelijk dames volgt”, zo schrijft het medium. Met vervelende bijbedoelingen..

Vertessen stelt vragen als ‘mag ik je billen niet zien?’. “Na drie afwijzingen ontvangt de beste dame de zoveelste halfnaakte foto, maar dit keer een foto waarop zijn hele lichaam te zien is. Inmiddels heeft de dame hem overal van verwijderd, en hoorde ze later dat vriendinnen hier ook mee te maken hebben gehad. Hier zijn geen harde bewijzen van, maar dit soort ranzige praktijken zijn op zijn zachtst gezegd merkwaardig te noemen”, zo voegt de website toe.

UPDATE 7/10



In de nieuwste uitzending van Jan Roos en Dennis Schouten in Roddelpraat vertelt het duo dat PSV-speler Yorbe Vertessen ‘advocaten heeft gezet op de zaak’, nadat naar buiten werd gebracht dat de Belg om 18+ foto’s zou vragen, en die zelf ook massaal verstuurd via Snapchat. De advocaat van dienst heeft gevraagd om de foto’s van Vertessen te verwijderen op de website, maar daar werkten Roos en Schouten niet aan mee. “We hebben gezegd dat hij de t*ring kan genieten”, aldus Roos. “Vertessen laat zijn snikkel aan iedereen zien en stuurt nu een advocaat op ons af? Meneer Vertessen is een viezerik!”

Wie zou deze zaak winnen, denk jij?

  • Roddelpraat
  • Vertessen
684+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie