‘Agüero toch gedwongen per direct te stoppen’

Foto: ‘Agüero toch gedwongen per direct te stoppen’

Eind oktober werden er bij Sergio Agüero hartritmestoornissen ontdekt, nadat hij zich vanwege pijn op de borst liet vervangen in het duel met Deportivo Alaves. Na extra onderzoek is nu geconstateerd dat de Argentijn niet door kan als profvoetballer.

Op zijn twaalfde overkwam dat Agüero ook al, daarna ging het altijd goed. Maar nu er nieuwe stoornissen zijn opgetreden gaat de aanvaller van FC Barcelona volgende week op een persconferentie het treurige nieuws naar buiten brengen dat hij noodgedwongen per direct stopt, zo weet journalist Gerard Moreno te melden.

Zorgen

SPORT schreef eerder al over ‘ernstige zorgen van Barça om Agüero’. Hij geniet weliswaar steun van zijn vriendin Sofia en zijn zaakwaarnemer Hernán Reguera, maar hij zou zich grote zorgen maken over de rest van zijn carrière. Agüero heeft al vaker met fysieke problemen gekampt, maar het Spaanse medium spreekt van ‘het zwaarste moment in zijn carrière’.

Om die reden komen ook zijn moeder en broer, die al enkele maanden in Madrid woonachtig zijn, naar Barcelona afreizen om hem mentaal te steunen. Agüero was pas net weer fit na een blessure. Tegen Real Madrid (1-2 nederlaag) maakte hij nog zijn eerste goal in Catalaanse dienst.

Wint Barça vanavond van Espanyol? Odd 1.40 bij bet365!

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie