‘Van de Beek oorzaak van ontslag Solskjaer’

Foto: ‘Van de Beek oorzaak van ontslag Solskjaer’

Vanochtend nam Ole Gunnar Solskjaer afscheid van alle stafleden en spelers van Manchester United. De club zette de Noor op de keien nadat er gisteren op tamelijk dramatische wijze met 4-1 werd verloren bij laagvlieger Watford FC.

Op de sociale media lacht men in het vuistje om het feit dat uitgerekend Donny van de Beek de laatste goal in het tijdperk van Solskjaer maakte. De Manchester Evening News kopt zelfs dat ‘de goal van Van de Beek het voor United een heel makkelijke beslissing maakte om Solskjaer nu te ontslaan’.

“Van de Beek kan goed voetballen. Wie dat al wisten? Veel voormalig Ajax-trainers, en ook Van de Beek’s ploeggenoten bij United. Solskjaer blijkbaar als enige níét.” De man uit Nijkerkerveen maakte niet alleen indruk met zijn goal, maar ook met twee splijtende passes op Cristiano Ronaldo. Daarmee ‘toonde hij het onvermogen/het ongelijk van de coach’. Een nagel aan de doodskist van Solskjaer, stelt het lokale medium.

Geen medelijden nodig

Overigens hoeven we verder niet al te veel medelijden te hebben met de Scandinavische oud-spits, want naar verluidt casht hij een ‘oprotpremie’ van 7,5 miljoen pond, omgerekend bijna negen miljoen euro. Solskjaer had nog een doorlopend contract tot medio 2024 bij The Mancunians. Assistent Michael Carrick zal voorlopig als interim-manager fungeren. United staat momenteel zevende in de Premier League, met zeventien punten na twaalf duels. Tottenham Hotspur kan vandaag nog over de ploeg van Van de Beek en co heen wippen.

Zie je United níet in de top-4 eindigen? Bij bet365 krijg je 1.72x je inleg!

De Van de Beek-saga is een nagel aan de doodskist van Ole

  • Eens
  • Dat niet
700+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie