Elia countert ‘socialmediagangsters’: “Bijna geen euro”

Foto: Elia countert ‘socialmediagangsters’: “Bijna geen euro”

Eljero Elia maakte afgelopen vrijdag als invaller zijn rentree bij ADO Den Haag, tegen Telstar (0-2). De 34-jarige flankspeler tekende in de Hofstad nadat zijn contract bij FC Utrecht enkele weken terug werd ontbonden.

Jim van der Deijl, ADO-watcher namens Omroep West, vertelt aan de NOS dat Elia het in ieder geval niet voor het geld doet, omdat hij ‘voor een minimumloon heeft getekend’. “Zodra de club in handen is van de nieuwe investeerders, gaan de partijen opnieuw om de tafel om te kijken wat er qua financiën mogelijk is. ADO heeft gezocht, geschraapt en gevonden.”

De oud-Feyenoorder zelf zegt: “Den Haag is gewoon mijn stad. Ik ben er geboren en getogen. Ik ken veel ADO-fans persoonlijk en heb veel aan de club te danken. Hopelijk kunnen we snel naar de Eredivisie.” Hij kreeg niet enkel positieve reacties op de hereniging bij ADO. “Er zitten hier en daar een paar rotte appels tussen. Mensen met een vooroordeel, die denken dat ik het voor het geld doe. Nou, ik kan jullie vertellen: ik krijg bijna geen één euro. Ik wil gewoon plezier hebben. Geld zal me een worst zijn.”

Socialmediagangsters

“Mensen die weten waar ik vandaan kom, hebben liefde. Maar er zijn ook een paar oelewappers die je online uitschelden. Socialmediagangsters. Maar ik ben nu oud en wijs genoeg om daar niet op te reageren”, gaat Elia verder. “Ik leid het leven van een bekendheid, dan komt dat erbij kijken. Maar ik lig er niet wakker van. Ik wil veel duels spelen en belangrijk zijn voor ADO.”

Wint ADO met minstens 3 goals verschil van Dordrecht? Odd 2.37 bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Eljero Elia (@eljeroelia)

Elia is een versterking voor ADO

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
107+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie