Aguëro over bizarre aankoop van 380.000 euro: “Wat bezielde me?”

Foto: Aguëro over bizarre aankoop van 380.000 euro: “Wat bezielde me?”

Als kampioenenmaker van Manchester City en tegenwoordig speler van FC Barcelona heeft Sergio Kun Agüero de nodige centen verdiend. Die gaf hij vroeger echter ook heel makkelijk weer uit; bijvoorbeeld aan een Lamborghini Aventador van een slordige 380.000 euro.

Agüero heeft er inmiddels spijt van en zette de bolide onlangs op AutoTrader. Eerder zei de Argentijn al: “Ik weet niet waarom ik in hemelsnaam een Lamborghini heb gekocht. Hij moet in zes jaar 1200 kilometer hebben afgelegd: ik heb hem nauwelijks gebruikt. Ik heb twee jaar lang nagedacht waarom ik hem eigenlijk had gekocht, want nu staat hij daar maar een beetje kou te vatten in de regen. Hij zit zelfs helemaal onder de spinnenwebben.”

Agüero kocht de auto in 2015, maar heeft ‘m in Engeland achtergelaten na zijn transfer van Man City naar Barcelona. Op de advertentie bij AutoTrader zien we dat Agüero er in al die jaren slechts 4200 kilometer in heeft gereden. De vraagprijs van de auto, die door de bekende autotuner Yianni Charalambous naar een zwarte kleur is gewrapped, is nu 220.000 euro.

Autoliefhebber

Onlangs kreeg Agüero nog de nodige kritiek te verwerken omdat zijn vrouw Sofia Calzeti op de avond dat zijn Barça met 3-0 verloor bij Bayern München, op haar Instagram Story toonde hoe manlief lachend en vrolijk in de nodige dure auto’s rondreed in Dubai. Marca schreef toen dat ‘veel fans woedend waren’. Agüero kreeg onlangs te horen dat hij moet gaan stoppen met voetballen vanwege hartproblemen.

Gokken op wedstrijden van Barça? De beste odds vind je bij bet365!

Snap jij dat hij zo een auto kocht destijds?

  • Ja, ik snap hem wel
  • Nee, ik snap dat niet..
151+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie