Slot geïrriteerd: ‘Elke wedstrijd weer’

Foto: Slot geïrriteerd: ‘Elke wedstrijd weer’

Na de teleurstellende 1-1 remise tegen FC Groningen baalt Feyenoord-trainer Arne Slot vooral van het feit dat zijn ploeg maar één keer wist te scoren uit 25 (!) doelpogingen.

“Ik baal hier van, want ik denk dat we recht hadden op meer”, opent Slot na afloop, bij ESPN. “Na een matige eerste helft, speelden we een heel goede tweede. We kregen voldoende kansen, maar die maakten we niet.” En dat blijft een hekel punt bij Feyenoord. “Elke wedstrijd die we spelen, krijgen wij veel meer kansen dan de tegenstander. Dat is onze huidige situatie. De tegenstander heeft vaak minder kansen nodig dan wij. Het is frustrerend dat het vandaag niet lukt om er meer dan één te maken.”

“In mijn beleving waren wij na rust beter aan de bal, maar misschien was de tegenstander ook wat vermoeider. Ze zaten er in de eerste helft bovenop en maakten ons het voetballen onmogelijk. Dat deden ze heel goed. In de tweede helft gingen wij het beter doen en hebben we voldoende kansen gehad. Maar het is een slechte cocktail als je je eigen kansen niet maakt en een van de weinige kansen die de tegenstander krijgt erin gaat. Dan wordt winnen vrij lastig”, besluit Slot.

Danny Buijs

Zijn collega Danny Buijs van Groningen was na afloop logischerwijs beter gemutst. “In de eerste helft hadden we het goed voor elkaar en gaven we weinig weg. In de tweede helft ging het minder en kregen zij meer kansen. Het werd overleven, dat hebben we goed gedaan en we hebben wat geluk gehad. Het was billenknijpen in de slotfase, het was tegenhouden en dan kan hij zomaar vallen. Gelukkig is dat niet gebeurd.”

Wedden op Feyenoord? Maak een bet365-account aan en win

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Feyenoord verdiende eigenlijk de zege

  • Eens
  • Oneens
72+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie