Feyenoord-hoop richting Klassieker ‘nog niet opgegeven’

Foto: Feyenoord-hoop richting Klassieker ‘nog niet opgegeven’

Vanavond gaat op de nieuwe persconferentie van Rutte en De Jonge bekend worden gemaakt dat de huidige maatregelen tegen het coronavirus, waaronder de ‘avondlockdown’ en ook de lege voetbalstadions, met drie weken verlengd gaan worden. En dat zou ook betekenen: een lege Kuip bij de Klassieker tegen Ajax aanstaande zondag.

Toch blijft men in Rotterdam hopen op fans in het stadion bij dé wedstrijd van het jaar, zo meldt een woordvoerder van Feyenoord vandaag in het Algemeen Dagblad. “Het zou slecht zijn als we dat niet zouden doen. We bereiden ons op beide scenario’s voor, zodat we ‘in het geval dat’ snel kunnen schakelen. De hoop is nog niet opgegeven.”

Cruciale Klassieker

De aftrap zondag is om 14:30 uur. Het AD weet: “Beide clubs hebben na zestien wedstrijden 36 punten, 1 punt minder dan koploper PSV. Bij alle sportwedstrijden, zowel bij de profs als amateurs, is publiek al enkele weken niet welkom om zo verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De huidige coronamaatregelen gelden tot en met komende zaterdag. Het demissionaire kabinet maakt dinsdagavond op een persconferentie bekend hoe de maatregelen in de weken daarna eruit zien.”

Mochten er toch fans welkom zijn, kan men bij Feyenoord razendsnel de ticketverkoop openen. De Kuip biedt plaats aan zo’n 50.000 mensen. “Maar heel veel plekken zijn wel al verkocht aan seizoenkaarthouders”, aldus de woordvoerder tot slot in de krant.

De odds voor De Klassieker: winst Feyenoord 4.20 – gelijkspel 3.80 – winst Ajax 1.75

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Wat denk jij, zijn er fans in het stadion bij De Klassieker zondag?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
67+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie