Slot juist blij: ‘Dat is het voordeel van zware loting’

Foto: Slot juist blij: ‘Dat is het voordeel van zware loting’

In tegenstelling tot bijvoorbeeld Ajax (BVV Barendrecht) en PSV (Fortuna-thuis) heeft Feyenoord een behoorlijk pittige tegenstander geloot de TOTO KNVB Bekerronde van deze week: uit bij FC Twente. En dat vlak voor de Klassieker van aanstaande zondag.

Trainer Arne Slot merkt dat Twente in de selectie zeker niet als tussendoortje wordt gezien. “Dat is het voordeel van een zware loting”, zegt de coach op de clubwebsite. De media lijkt juist alleen nog maar bezig te zijn met de Klassieker. “Maar bij ons ligt de focus volledig op FC Twente. Wij spelen een uitwedstrijd tegen de nummer vijf van Nederland en hebben al onze aandacht en focus nodig om daar tot een goed resultaat te komen.”

Want ook al doet Feyenoord het in de Eredivisie en in de competitie uitstekend, toch hecht Slot ook veel waarde aan de beker. “Het zou absoluut een teleurstelling zijn als wij niet overwinteren in de beker. Wij willen graag winnen en gaan er alles aan doen om zo ver mogelijk te komen.”

Herkansing

Ruim twee weken geleden beet Feyenoord zich nog stuk (0-0) op een stug en defensief Twente in de Grolsch Veste. “Dat doen inmiddels veel teams tegen ons, maar wat ik daarvan vind is niet zo relevant”, zegt Slot. “Dat is het mooie aan het trainersvak: je hebt zelf invloed op de opstelling en de manier van spelen. Wij moeten vooral met onszelf bezig zijn en kijken wat wij beter kunnen doen.” Vanavond is de aftrap om 18:00 uur in Enschede.

Odds vanavond: winst Tweente 4.75 – gelijkspel 4.20 – winst Feyenoord 1.65

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Wie gaat door bekeren?

  • Twente
  • Feyenoord
62+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie