‘Guus Til staat plots voor bliksemtransfer’

Foto: ‘Guus Til staat plots voor bliksemtransfer’

Guus Til wordt dit seizoen door Feyenoord gehuurd van Spartak Moskou. Reeds is bekend dat de middenvelder vermoedelijk te duur is voor een permanente transfer naar Rotterdam-Zuid, en dus ruiken nu ook andere clubs bloed.

Volgens TEAMTalk hebben Everton en West Ham United namelijk interesse getoond in Til, die in 2019 nog voor zo’n zeventien miljoen euro van AZ naar Rusland vertrok. Waar Til bij Spartak, en ook vorig seizoen op huurbasis bij SC Freiburg, niet uit de verf kwam, komt-ie dat dit voetbaljaar bij Feyenoord wél.

De 23-jarige Til speelde zich zelfs in het Nederlands elftal en staat al op vijftien goals voor Feyenoord (negen in de Eredivisie, zes in de Conference League). Volgens de Engelse media heeft Spartak een optie om Til in januari vervroegd terug te halen uit De Kuip, en dat zou natuurlijk bijzonder aantrekkelijk kunnen zijn voor de club, als het Til vervolgens voor de nodige miljoenen aan Everton of West Ham United kan doorverkopen.

Veel interesse

Op de achtergrond zouden ook Wolverhampton Wanderers, Southampton, Brighton & Hove Albion, Brentford en Watford een oogje hebben op de voormalig AZ’er, maar Everton en West Ham zijn voorlopig het meest concreet. Wel zouden die clubs nog lichtee twijfels hebben ‘omdat de laatste jaren is gebleken dat spelers de stap vanuit de Eredivisie naar de Premier League toch vaak niet aan blijken te kunnen’. Wel zou Everton-coach Rafa Benítez erg gecharmeerd van Til zijn.

Lukt het Feyenoord om van Ajax te winnen? Pak 4.20 keer je inleg!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Til is klaar voor de Premier League

  • Eens
  • Oneens
1618+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie