TRANSFERUURTJE: Megatransfer Ajacied, twijfels bij Feyenoord

Foto: TRANSFERUURTJE: Megatransfer Ajacied, twijfels bij Feyenoord

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht. 

Nederland:

Het is bijna een zekerheidje dat Ryan Gravenberch in de aankomende zomer bij Ajax vertrekt en Juventus lijkt de knuppel als eerste in het hoenderhok te gaan gooien. De Oude Dame zou namelijk klaar zijn om een openingsbod uit te brengen. Naar verluidt rekent de werkgever van Matthijs de Ligt stiekem al een beetje op de komst van de jonge Ajacied, door de goede relatie van zaakwaarnemer Mino Raiola (die de belangen van de 19-jarige middenvelder behartigt) met de clubleiding in het Allianz Stadium.

Feyenoord won gisteren in de slotfase nog met 1-2 bij PEC Zwolle, maar overtuigend was het allemaal niet aan Rotterdamse zijde. De matchwinner was – niet voor het eerst dit seizoen – spits Cyriel Dessers. En dus rijst weer de vraag: moet Feyenoord de koopoptie van vier miljoen euro lichten? Volgens diverse media wordt steeds serieuzer overwogen om dat bedrag over te maken richting RC Genk.

Kevin Hofland zat sinds zijn ontslag bij VfL Wolfsburg vorig kalenderjaar al eventjes zonder club, maar de voormalig verdediger heeft nu een nieuwe club beet. Hij gaat namelijk aan de slag bij Willem II, zo meldt De Telegraaf vanochtend. Het meest recent werkte Hofland als assistent van Mark van Bommel bij VfL Wolfsburg. Daarvoor was hij al eindverantwoordelijke bij ‘zijn’ Fortuna Sittard, maar daar werd hij op pijnlijke wijze de laan uit gestuurd. Nu mag Hofland dus voor eerherstel gaan, iets verderop in Tilburg.

Buitenland:

Lionel Messi is de gebeten hond bij Paris Saint-Germain na de Champions League-uitschakeling tegen Real Madrid. Gisteren werd de Argentijnse superster zelfs uitgefloten in het Parc des Princes bij de competitiewedstrijd tegen Bordeaux (3-0 winst)… Volgens de Catalaanse media draaien de ‘transferradertjes‘ al…Messi vertelde al eerder in een interview met El Mundo Deportivo: “Ik heb altijd gezegd dat ik ooit wil terugkeren naar Barcelona, omdat het mijn thuis was en ik daar jarenlang heb gewoond. Ik zou de club altijd willen helpen, op welke manier dan ook. En natuurlijk, als ik kan bijdragen en de club kan helpen, zou ik graag terugkeren.”

Erling Braut Haaland gaat binnen afzienbare tijd zijn toekomst bepalen. Volgens SPORT heeft de Noorse spits van Borussia Dortmund verschillende aanbiedingen op tafel liggen, maar is er sprake van een voorkeur. Het Spaanse medium stelt dat er drie concrete opties zijn: FC Barcelona, Real Madrid en Manchester City. Kamp-Haaland heeft de drie clubs ontmoet en zij hebben allemaal een aanbieding voorgelegd. Ook Paris Saint-Germain doet op de achtergrond nog mee, maar de Noorse goalgetter heeft voorlopig geen trek in een Frans avontuur. Hij zou het liefst naar Spanje willen; naar Barça of Real, dus.

Wint Dortmund in Mainz? De odd is 1.83!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

16:16
4+
‘Real Madrid wil Ajacied wegens zware blessure Alaba’
16:00
13+
Makkelie reageert op tirade Bosz: ‘PSV moet hem aanspreken’
15:40
43+
Opstellingen Ajax en Groningen: Farioli puzzelt weer
15:32
37+
‘Ontslag bij ESPN na Feyenoord – FC Twente’
15:17
45+
Slechtste Feyenoorder ‘wint nog geen duel van een cornervlag’
15:01
105+
‘Twee potentiële bananenschillen PSV in titelrace’
14:39
97+
‘Schandalige actie geldwolf Ten Hag’
14:34
33+
Ten Hag slachtoffert De Ligt en Zirkzee op ‘dag van de waarheid’
14:27
19+
OFFICIEEL: Van Wonderen gaat avontuur bij Schalke 04 aan
14:10
5+
Eagles-verdedigers buigen duel met Heracles in tweede helft om
13:48
5+
Opstellingen Heerenveen en PEC: Zwollenaren in betere vorm
13:30
32+
Opstellingen Feyenoord-Twente: topper in De Kuip op scherpst van de snede
13:08
2+
Scorende De Roon knipoogt naar legendarische goal
12:48
366+
‘Van Nistelrooij duidelijk over opvolging Ten Hag’
12:30
491+
Moeizame aanstelling Slot bij Feyenoord: “Dat wilde Kuijt niet”
12:09
34+
Eredivisie-trainer ging door diep dal: “Ik dacht dat ze was overleden”
11:44
40+
‘Ronaldo wil De Bruyne als ploeggenoot bij Al-Nassr’
11:14
9+
Dit zijn de opstellingen van Go Ahead Eagles en Heracles
11:00
186+
Hans Kraaij Jr neemt het op voor Makkelie
10:47
48+
Szczesny ingeschreven door Barcelona
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie