TRANSFERUURTJE: Klap voor Ajax, droomtransfer Sinisterra

Foto: TRANSFERUURTJE: Klap voor Ajax, droomtransfer Sinisterra

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht. 

Nederland:

Het is slechts een kwestie van tijd voordat Ajax, FC Barcelona en Noussair Mazraoui de transfer van de Marokkaanse vleugelverdediger naar Catalonië gaan bevestigen. Dat meldt transfergoeroe Fabrizio Romano vandaag op Twitter, door met een zandloper-emoticon te reageren op de geruchtenstroom rond Mazraoui. Gisteren kwam al naar buiten dat er een persoonlijk akkoord op tafel zou liggen in Camp Nou.

Hedwiges Maduro heeft een terugkeer bij FC Groningen afgewimpeld. De Trots van het Noorden wilde hem inlijven als assistent-trainer voor volgend seizoen, maar daar heeft hij op dit moment geen trek in. Groningen heeft Heracles Almelo-trainer Frank Wormuth voor volgend seizoen vastgelegd als eindverantwoordelijke. Het was de bedoeling dat Maduro bij zijn oude club als assistent zou gaan fungeren, maar dit leverde een resolute ‘nee’ op. De oud-voetballer is momenteel trainer van Almere City onder 21 jaar.

Club Brugge heeft een kleine strijd met Ajax gewonnen. De Bruggelingen maakten vandaag bekend dat Kyriani Sabbe langer aan boord blijft. De Amsterdammers hadden het jonge talent graag naar Amsterdam gehaald. Het Nieuwsblad wist eerder al te melden dat Club de jongeling graag tot 2024 wenste vast te leggen in Jan Breydel. Daarover waren gesprekken gaande. Ajax, dat eerder al Rayane Bounida wegplukte bij Anderlecht, vist nu echter achter het net. Blauw-Zwart maakte immers bekend dat Sabbe zijn contract met een jaar heeft opengebroken tot medio 2024.

Er lonkt een absolute toptransfer voor Feyenoord-aanvaller Luis Sinisterra. De Colombiaanse tak van AS stelt dat FC Barcelona en Atlético Madrid aan de Colombiaan denken. De 22-jarige Sinisterra is bezig aan een uitstekend seizoen bij Feyenoord. De teller staat na 36 officiële optredens al op zeventien doelpunten en elf assists. Daarmee heeft hij de interesse gewekt vanuit Europese topcompetities, waaronder FC Barcelona en Atlético Madrid.

Buitenland:

De toekomst van Memphis Depay ligt mogelijk in Engeland. De aanvaller van FC Barcelona zou inmiddels een aanbieding van Tottenham Hotspur op zak hebben. Memphis draagt sinds afgelopen zomer het tenue van Barcelona, maar het is twijfelachtig of hij nog toekomst heeft in Catalonië. Zijn huidige werkgever hoopt komende zomer een grote naam vast te leggen voor de spitspositie met Erling Braut Haaland als topfavoriet. Om een dergelijke transfer mogelijk te maken moet de club ook spelers van de loonlijst werken en met een contract tot medio 2023 geldt de Oranje-international als logisch slachtoffer.

Scoort Memphis in El Clásico? De odd is 2.50!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Sinisterra is klaar voor de absolute wereldtop

  • Eens
  • Oneens
134+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

16:16
0+
‘Real Madrid wil Ajacied wegens zware blessure Alaba’
16:00
12+
Makkelie reageert op tirade Bosz: ‘PSV moet hem aanspreken’
15:40
38+
Opstellingen Ajax en Groningen: Farioli puzzelt weer
15:32
35+
‘Ontslag bij ESPN na Feyenoord – FC Twente’
15:17
44+
Slechtste Feyenoorder ‘wint nog geen duel van een cornervlag’
15:01
105+
‘Twee potentiële bananenschillen PSV in titelrace’
14:39
97+
‘Schandalige actie geldwolf Ten Hag’
14:34
33+
Ten Hag slachtoffert De Ligt en Zirkzee op ‘dag van de waarheid’
14:27
19+
OFFICIEEL: Van Wonderen gaat avontuur bij Schalke 04 aan
14:10
5+
Eagles-verdedigers buigen duel met Heracles in tweede helft om
13:48
5+
Opstellingen Heerenveen en PEC: Zwollenaren in betere vorm
13:30
32+
Opstellingen Feyenoord-Twente: topper in De Kuip op scherpst van de snede
13:08
2+
Scorende De Roon knipoogt naar legendarische goal
12:48
363+
‘Van Nistelrooij duidelijk over opvolging Ten Hag’
12:30
486+
Moeizame aanstelling Slot bij Feyenoord: “Dat wilde Kuijt niet”
12:09
34+
Eredivisie-trainer ging door diep dal: “Ik dacht dat ze was overleden”
11:44
39+
‘Ronaldo wil De Bruyne als ploeggenoot bij Al-Nassr’
11:14
9+
Dit zijn de opstellingen van Go Ahead Eagles en Heracles
11:00
186+
Hans Kraaij Jr neemt het op voor Makkelie
10:47
48+
Szczesny ingeschreven door Barcelona
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie