Van kracht op 2 april 2024

Welkom bij SoccerNews.nl!

We hopen dat je van onze site zult genieten. Deze Algemene Voorwaarden (de “Voorwaarden”) regelen uw toegang tot en gebruik van de website en apps die wij leveren voor IOS en Android verbonden met de website soccernews.nl (de “Service”) aangeboden door Better Collective A/S, een Deense onderneming (CVR-nummer 27652913) met als hoofdvestiging Sankt Annæ Plads 28, 1250 Kopenhagen K, Denemarken (“BC”, “Wij”, “Ons” of “Onze”). Op onze Service vindt u voetbalnieuws en informatie over voetbalwedstrijden en heeft u de mogelijkheid om verschillende voetbalgerelateerde onderwerpen te bespreken. We streven ernaar om de Service zo plezierig mogelijk voor u te maken, maar we moeten wel enkele regels hebben. Lees deze Voorwaarden, ons Privacybeleid en ons Cookiebeleid zorgvuldig door voordat u de Service gebruikt. Als u niet akkoord gaat met al deze Voorwaarden, dient u geen toegang te krijgen tot of gebruik te maken van de Service. Wij beschouwen uw deelname aan en gebruik van de Service als een acceptatie van deze Voorwaarden.

Het recht op toegang tot en/of gebruik van de Service (inclusief een of alle geadverteerde producten) kan in bepaalde rechtsgebieden beperkt zijn. U bent verantwoordelijk voor de naleving van alle voor u geldende wetten met betrekking tot uw toegang tot en gebruik van de Service.

1 Inhoud op de Service

1.1. Alle inhoud die wij op de Service presenteren, is met de grootste zorg gemaakt. Wij zijn verantwoordelijk voor alle inhoud op de Service. In bepaalde delen van de Service verwijzen wij echter ook naar de inhoud van sommige websites van derden. Wij kunnen hun nauwkeurigheid, volledigheid en actualiteit niet garanderen. Zodra u de Service verlaat, zijn de eigenaars van de pagina die u bezoekt verantwoordelijk voor hun inhoud.

2 Gebruik van de Service

2.1. Wij verlenen u een persoonlijke beperkte licentie om de Service uitsluitend te gebruiken en te openen zoals toegestaan door deze Voorwaarden. Uw licentie is niet exclusief, kan door ons worden ingetrokken en u kunt deze niet overdragen aan anderen. Alle rechten die u niet uitdrukkelijk door deze Voorwaarden zijn verleend, worden door ons voorbehouden.

2.2. U mag niet: commercieel gebruik maken van de Service of een van de inhoud ervan op enige manier; op enige manier een deel van de Service of inhoud wijzigen, behalve voor Uw Inhoud zoals hieronder beschreven; gegevens delven of web scraping uitvoeren met betrekking tot de Service en/of een van de inhoud; een soortgelijke of concurrerende Service, product of dienst construeren en ontwikkelen.

2.2. Wij kunnen besluiten om de Service (geheel of gedeeltelijk) op elk moment te wijzigen, op te schorten of te beëindigen, met of zonder kennisgeving aan u. U stemt ermee in dat wij niet aansprakelijk zijn jegens u of een derde partij voor enige wijziging, opschorting of beëindiging van de Service of een deel daarvan.

3 Intellectueel Eigendom

3.1. De Service en al zijn originele inhoud, functies en functionaliteiten zijn eigendom van BC of haar licentiegevers en worden beschermd door internationale auteursrecht-, handelsmerk- en andere intellectuele eigendoms- of eigendomsrechten.

3.2. U mag geen gebruik maken van enig materiaal op onze Service voor zakelijke doeleinden zonder daarvoor een licentie te verkrijgen van ons of onze licentiegevers.

4 Uw Inhoud, Uw Persoonlijke Informatie en Uw Account

4.1. Uw Inhoud:
4.1.1. Op bepaalde delen van de Service kunt u opmerkingen, geschreven berichten en andere materialen en informatie indienen (hierna “Uw Inhoud” genoemd). Door onze Service te gebruiken, garandeert u dat Uw Inhoud en gedrag niet in strijd zijn met deze Voorwaarden of onze Huisregels.

4.1.2. Door een deel van Uw Inhoud op de Service te plaatsen, verleent u ons een eeuwigdurend, onherroepelijk, niet-exclusief, wereldwijd, volledig betaald, royaltyvrij, sublicentieerbaar (via meerdere niveaus) en overdraagbaar recht en licentie om Uw Inhoud te gebruiken, kopiëren, aanpassen, afgeleide werken van te maken, publiekelijk uit te voeren, publiekelijk weer te geven, te publiceren, te verspreiden en anderszins te exploiteren (en elke naam, gebruikersnaam, logo, stem of gelijkenis die wordt verstrekt in verband met Uw Inhoud) voor elk doel in alle media nu bekend of hierna ontwikkeld (de “Licentie”). De Licentie omvat ook het recht voor ons om Uw Inhoud beschikbaar te maken voor syndicatie, uitzending, distributie of publicatie door andere bedrijven, organisaties of personen die met ons samenwerken. U gaat er ook mee akkoord dat wij metagegevens geassocieerd met Uw Inhoud kunnen verwijderen, en u doet hierbij onherroepelijk afstand van alle claims en beweringen van morele rechten of attributie met betrekking tot Uw Inhoud. U behoudt alle eigendomsrechten in Uw Inhoud, en u behoudt het recht om Uw Inhoud op elke gewenste manier te gebruiken, onderhevig aan deze Voorwaarden en de hierboven beschreven Licentie.

4.1.3. U garandeert dat u de eigenaar bent van Uw Inhoud en anderszins het recht heeft om de hierin uiteengezette Licentie te verlenen en dat het tonen, publiceren of plaatsen van een deel van Uw Inhoud, en ons gebruik daarvan, geen inbreuk maakt en niet zal maken op de rechten van een persoon of entiteit. Omdat u alleen verantwoordelijk bent voor Uw Inhoud, kunt u aansprakelijkheid oplopen als u inhoud plaatst of deelt zonder alle benodigde rechten.

4.1.4. Wij kunnen uw account annuleren en al uw inhoud op elk moment en zonder kennisgeving verwijderen als wij vaststellen dat u deze Voorwaarden heeft overtreden, de wet heeft overtreden, of om welke andere reden dan ook. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige informatie die van de Service wordt verwijderd, en wij behouden ons het recht voor om de toegang tot de Service of een gebruikersaccount permanent te beperken.

4.1.5. Als u klachten heeft over inhoud die door andere gebruikers van de Service wordt verstrekt, neem dan contact met ons op via e-mail op [email protected].

4.2. Uw Persoonlijke Informatie:
4.2.1. Uw privacy is belangrijk voor ons. Met dat in gedachten hebben wij het Privacybeleid ontwikkeld om u te laten begrijpen hoe wij persoonlijke informatie verzamelen, gebruiken, communiceren, openbaar maken en gebruiken. Wij zijn toegewijd aan het handhaven en toepassen van deze principes om ervoor te zorgen dat de vertrouwelijkheid van uw persoonlijke informatie wordt beschermd en gewaarborgd. U kunt meer lezen in ons Privacybeleid.

4.3. Uw Account:
4.3.1. Bepaalde delen van de Service vereisen registratie of vragen u anderszins om informatie te verstrekken om deel te nemen aan bepaalde functies of toegang te krijgen tot bepaalde inhoud. Als u ervoor kiest om dergelijke informatie niet te verstrekken, kunt u mogelijk geen toegang krijgen tot bepaalde inhoud of deelnemen aan bepaalde functies van de Service of helemaal geen functies.

4.3.2. Door een account aan te maken, erkent u dat u 16 jaar of ouder bent, of hiervoor toestemming heeft gekregen van uw voogd. Bij het aanmaken van een account of het anderszins indienen van informatie bij ons, gaat u ermee akkoord dat u nauwkeurige en volledige informatie zult verstrekken, dat u geen derde zult imiteren in uw communicatie met ons, dat u alleen informatie over uzelf zult indienen, en dat u anderszins zult voldoen aan deze Voorwaarden.

4.3.4. Als u een account aanmaakt op onze Service, bent u verantwoordelijk voor het handhaven van de beveiliging van uw account, en u bent volledig verantwoordelijk voor alle activiteiten die plaatsvinden onder het account en alle andere acties die worden ondernomen in verband met uw account. U moet ons onmiddellijk op de hoogte stellen van eventueel ongeoorloofd gebruik van uw account, of enige andere schendingen van de beveiliging. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige handelingen of nalatigheden van u, inclusief enige schade van welke aard dan ook die voortvloeit uit dergelijke handelingen of nalatigheden.

4.3.5. U begrijpt dat u geen eigendomsrechten heeft op uw account of andere toegang tot de Service of enige functies van de Service. Wij kunnen uw toegang tot de Service beëindigen, uw account annuleren en/of alle informatie die aan uw account is gekoppeld verwijderen, zoals beschreven in artikel 4.1.4.

4.3.6. Het volledig verwijderen van al uw inhoud op uw verzoek is alleen mogelijk als u ervoor kiest uw account te sluiten. Anders kan de inhoud niet worden verwijderd. U kunt echter het verwijderen van specifieke opmerkingen of inhoud aanvragen. Als u dat doet, voegen we een opmerking toe waarin staat dat de opmerking/inhoud is verwijderd door de gebruiker.

5 E-mailbeleid

5.1. We zullen geen e-mails verzenden tenzij u hier specifiek om vraagt.

6 Beperking van aansprakelijkheid

6.1. Onze Service en diensten zijn uitsluitend bedoeld voor persoonlijk gebruik. Als zodanig zijn wij niet aansprakelijk jegens u voor enig verlies van winst, verlies van bedrijf, onderbreking van bedrijfsvoering of verlies van zakelijke kansen.

6.2. Wij zijn niet aansprakelijk voor enig verlies of schade veroorzaakt door uw gebruik van de Service en/of een van onze diensten, tenzij een dergelijk verlies of schade redelijkerwijs voorzienbaar is door ons als gevolg van een defect in de Service en/of onze diensten gedurende de twaalf (12) maanden voorafgaand aan het incident dat heeft geleid tot de aansprakelijkheid, en onze aansprakelijkheid jegens u zal in geen geval een bedrag van EUR 100 (honderd euro) overschrijden.

6.3 Niets in deze Voorwaarden beperkt onze aansprakelijkheid waar dit bij wet verboden is, bijvoorbeeld waar onze nalatigheid (of die van onze werknemers of agenten) leidt tot dood of persoonlijk letsel, of er sprake is van fraude of frauduleuze voorstelling van zaken.

7 Vrijwaring

7.1. U gaat ermee akkoord BC en al onze gelieerde ondernemingen en al onze functionarissen, directeuren, werknemers en agenten te verdedigen en schadeloos te stellen voor alle vorderingen, oorzaken van actie, eisen, vorderingen, verliezen, schade, boetes, straffen of andere kosten of uitgaven van welke aard dan ook, waaronder maar niet beperkt tot redelijke juridische en accountantskosten, die worden ingediend door derden als gevolg van i) uw schending van deze Voorwaarden; ii) uw schending van enige wet of de rechten van een derde partij; en/of iii) uw gebruik van deze Service.

8 Wijzigingen in deze Voorwaarden

8.1. Wij behouden ons het recht voor om deze Voorwaarden op elk moment te wijzigen of aan te passen. Dergelijke wijzigingen zullen worden gepost op de Service en de effectieve datum vermelden. Uw voortgezette gebruik van de Service wordt beschouwd als uw instemming met de herziene Voorwaarden. Als u niet akkoord gaat met de herziene Voorwaarden, dient u het gebruik van de Service te staken voordat dergelijke Voorwaarden van kracht worden.

9 Toepasselijk recht en bevoegde rechtbank

9.1 Deze Voorwaarden worden beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de wetten van Denemarken, zonder rekening te houden met conflicten van wettelijke beginselen. In geval van geschil stemt u in met de jurisdictie van de bevoegde rechtbank in Denemarken.

10 Diversen

10.1. Deze Voorwaarden vormen de volledige overeenkomst tussen u en BC met betrekking tot de Service en uw gebruik van de Service. Als een deel van deze Voorwaarden ongeldig of niet-afdwingbaar wordt bevonden volgens de toepasselijke wetgeving, zal de ongeldige of niet-afdwingbare bepaling worden geacht te zijn vervangen door een geldige, afdwingbare bepaling die het meest overeenkomt met de bedoeling van de oorspronkelijke bepaling en blijven de overige bepalingen in de Voorwaarden van kracht. Als BC niet optreedt met betrekking tot uw schending of die van anderen op enig moment, doet dit geen afbreuk aan het recht van BC om op te treden met betrekking tot toekomstige of soortgelijke schendingen. U mag uw rechten of verplichtingen uit hoofde van deze Voorwaarden niet overdragen of overdragen zonder onze toestemming. Wij kunnen deze Voorwaarden vrijelijk overdragen.

10.2. Deze Voorwaarden zijn beschikbaar in de taal van de Service. De specifieke Voorwaarden waaronder u uw Akkoord aangeeft, worden niet individueel door BC opgeslagen.

10.3. Alle rechten die hierin niet uitdrukkelijk zijn verleend, zijn voorbehouden.