Aad de Mos doet prognose voor Leicester – PSV

Foto: Aad de Mos doet prognose voor Leicester – PSV

Aad de Mos kijkt enorm uit naar de clash tussen Leicester City en PSV, vanavond in de kwartfinale van de UEFA Conference League. In de podcast Twee Viertje met Aad van SoccerNews.nl en OnlineWedden24.com doet hij een gewaagde prognose.

“Ik zie PSV winnen. Dat is typisch PSV, een slechte wedstrijd en daarbovenop weer aan een goede wedstrijd. Dat herhaalt zich altijd. Dat zit structureel in deze ploeg. Ze voelen de kritieken van de media en van ons allemaal, de supporters. Dus ze gaan nu wel gas geven in de eerste wedstrijd”, begint De Mos.

“Dat niveau van Kopenhagen kunnen ze herhalen. Dan moeten ze in staat zijn om voor een verrassing te zorgen in de eerste wedstrijd. Mijn gevoel is goed voor PSV. dat in staat is om resultaat te halen”, vervolgt hij. “Maar ze verliezen alle wedstrijden waar het om gaat. Of dat tegen Feyenoord is of tegen Ajax, of wie het ook is.”

Maar over het complete tweeluik…

Of PSV uiteindelijk ook de halve finale gaat halen, betwijfelt De Mos echter. “Ze verliezen de wedstrijden waar het om gaat, Benfica niet te vergeten. Dus alle wedstrijden waar ze het moeten doen, dat je op het puntje van je stoel zit van nu kunnen ze doorbreken, dan laten ze je in de steek..”

Een gelijkspel tussen Leicester City en PSV is 3.5x je inzet waard!


Twee Viertje met Aad

Oud-trainer en voetbalanalist Aad de Mos verschijnt wekelijks in een nieuwe podcast van OnlineWedden24.com én SoccerNews.nl. In de podcast laat de voormalige coach van Ajax en PSV zijn licht schijnen over actuele voetbalwedstrijden en geeft hij adviezen over welke ploegen de meeste kans hebben om te winnen. De veertiende aflevering van Twee Viertje met Aad kun je HIER beluisteren!

PSV wint vanavond

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
76+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie