AD: Bosz kiest voor basidebutant in PSV-opstelling

Foto: AD: Bosz kiest voor basidebutant in PSV-opstelling

PSV hoopt zaterdagavond zijn achtste zege op rij te kunnen boeken tegen Sparta. Dat moet het tegen de Rotterdammers wel doen met een geïmproviseerd middenveld. Het was al bekend dat Joey Veerman een tijdje uit de running is, maar ook Jerdy Schouten ontbreekt wegens ‘algehele vermoeidheid’.

Vermoedelijke opstelling PSV tegen Sparta: Bosz kiest voor basisdebutant Land

Op het middenveld heeft Bosz een puzzel te leggen nu Veerman en Schouten niet beschikbaar zijn. Ismael Saibari zal vermoedelijk opnieuw de vervanger zijn van Veerman, maar wie Schouten vervangt is nog niet zeker. Het Algemeen Dagblad verwacht dat Bosz ervoor kiest om het toptalent Tygo Land een basisplaats te geven. Hij moet dan samen met Saibari en Malik Tillman het middenrif vormen. In dat geval is er geen plek voor voor Guus Til, die volgens de krant genoegen moet nemen met een reserverol.

Perisic keert terug in PSV-basis

Dat geldt voorin ook voor Johan Bakayoko, die vervangen gaat worden door de ervaren Kroaat Ivan Perisic. Op de andere flank ligt er vermoedelijk een basisplaats in het verschiet voor Noa Lang, terwijl Luuk de Jong wel gewoon als spits zal beginnen. De aanvoerder van PSV werd tegen Willem II nog op de bank gezet. Ricardo Pepi verving de routinier met verve en scoorde in dat duel tweemaal.

Vraagteken achter Karsdorp

Achterin is Rick Karsdorp nog een vraagteken, die een knietje kreeg in het duel met Sporting Portugal. Vermoedelijk begint Mauro Júnior dan ook als rechtsback en is Matteo Dams de linksback. Centraal achterin vormen Ryan Flamingo en Olivier Boscagli wederom het centrum.

Vermoedelijke opstelling PSV:

Benítez; Mauro Júnior, Flamingo, Boscagli, Dams; Land, Saibari, Tillman; Perisic, De Jong, Lang.

Vermoedelijke opstelling Sparta:

Olij; Reith, Meissen, Eerdhuijzen, Van der Kust; Kitolano, Verschueren, Clement; Neghli, Lauritsen, Nassoh.

Moet Land of Til spelen bij PSV?

  • Land
  • Til
61+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie