Ajax blijft inzetten op enorme stuntdeal

Foto: Ajax blijft inzetten op enorme stuntdeal

Ajax speelt vanavond om de TOTO KNVB Beker tegen PSV; een volgende kans op zilverwaar voor coach Erik ten Hag. De vraag is hoeveel hij er nog gaat pakken, want Manchester United lonkt voor de Tukkerse tacticus.

André Onana ontbreekt wegens ‘een blessure’, klinkt het. Technisch manager Gerry Hamstra: “Of ik geloof dat hij echt geblesseerd is? Ik ben goedgelovig. Daar verschillen we van mening over, maar Maarten speelt vandaag (zondag, red.), hij was al onze nummer 1, goed dat hij er weer bij is.”

Ten Hag

Over Ten Hag zegt Hamstra dat het niet klopt dat Ajax hem ‘geen strobreed in de weg heeft gelegd’ betreft United. “Daar kan ik heel kort en krachtig over zijn: dat is wel gebeurd. We hebben er alles aan gedaan en doen er alles aan om hem binnenboord te houden. Contractverlenging aangeboden? Ja. Meer geld? Alles wat daarbij hoort, zonder in detail te treden.”

Tevergeefs, zo lijkt het. “Erik kan uiteindelijk zijn eigen toekomst bepalen, daar is hij oud en wijs genoeg voor. Wij hebben twee scenario’s: we hopen heel graag dat hij blijft, logisch dat er belangstelling voor hem is. En als hij niet blijft, moeten we klaar zijn voor het tweede scenario.” Hoe dan ook zal Ajax niet opgeven voor verlenging met Ten Hag, totdat hij definitief elders heeft getekend.

Gravenberch

Met Bayern München wordt nog onderhandeld over Gravenberch. “Bayern is daarin heel klaar, wij zijn ook heel klaar: Ryan heeft nog een contract voor een jaar, is één van de grootste talenten van Europa, dus daar is ook belangstelling voor, van meerdere clubs. Los daarvan is er ook geen witte rook. En op het moment dat er witte rook is, melden we ons”, aldus Hamstra tot slot.

Wint Ajax de KNVB Beker? Dat is jou 1.85x je inzet waard!

Ten Hag is volgend jaar manager van Man United

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
260+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie