‘Ajax haalt nieuwe Jordan Henderson’

Foto: ‘Ajax haalt nieuwe Jordan Henderson’

Ajax mikt op drie inkomende transfers: Pablo Rosario moet overkomen van OGC Nice, Wout Weghorst dient losgeweekt te worden bij Burnley én Daniele Rugani van Juventus is in beeld. Youri Mulder snapt de interesse voor de laatstgenoemde speler echter niet zo, vertelt hij bij Ziggo Sport.

‘Daniele Rugani is nieuwe Jordan Henderson’

“Dat is dan toch wel een aparte weg die Ajax opgaat. Eerst met Henderson, nu met zo’n speler, mocht het waar zijn”, aldus de oud-voetballer. “Met Traoré hebben ze wel iemand binnengehaald die echt creativiteit levert. Maar die creativiteit zit ‘m ook niet echt in Rugani, heb ik het gevoel, Wij doen bij Ziggo Sport ook de Serie A en Rugani is volgens mij niet echt iemand van wie je meteen zegt: die moet bij Ajax spelen.”

Financiële situatie

Trainer Francesco Farioli wilde er onlangs niet zoveel over kwijt: “Ik focus me op de jongens die hier zijn. In de toekomst zien we wel wat er gaat gebeuren: of er spelers weggaan en of er spelers zullen komen. We gaan het niet hebben over spelers die onder contract staan bij een andere club. Alex (Kroes, red.), Marijn (Beuker, red.) en Kelvin (de Lang, red.) zijn druk bezig om alle mogelijkheden in kaart te brengen. Zoals ze vorige week al zeiden kunnen we niet actief zijn met de huidige financiële situatie. We moeten geduldig zijn en afwachten wat de transfermarkt ons brengt.”

Mike Verweij vertelde over Rugani en Ajax: “Over de berichtgeving dat er een akkoord zou zijn tussen Ajax en Juventus over Rugani. Die klopt volgens bronnen rondom de club niet. Ajax maakt wél serieus werk van de verdediger. Maar zolang Sutalo en Medic er nog zijn, gebeurt er in principe niks.”

Vind jij dit ook apart?

  • Ik wel
  • Ik niet
3997+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie