‘Ajax krijgt lachwekkend bod binnen’

Foto: ‘Ajax krijgt lachwekkend bod binnen’

Ajax móét verkopen en dat is bij andere clubs natuurlijk ook bekend. Olympique Marseille heeft zich in Amsterdam gemeld voor Gerónimo Rulli, maar de Fransen zijn vooralsnog niet echt scheutig met hun geld…

‘Olympique Marseille gokt in transfersage Gerónimo Rulli’

De Telegraaf schrijft op dinsdagochtend: “Olympique Marseille heeft zich officieel bij Ajax gemeld voor Geronimo Rulli (32), bevestigen bronnen rondom de club en de Argentijnse keeper, die in januari 2023 voor acht miljoen euro werd overgenomen van Villarreal. De Fransen richtten hun pijlen in eerste instantie op Timo Wellenreuther, maar nadat de Duitser besloot bij Feyenoord te blijven, werd doorgeschakeld naar Rulli.”

“Dat zou een zegen voor Ajax kunnen zijn. De keeper verdient vier miljoen euro per jaar en heeft een contract tot de zomer van 2026. Technisch directeur Alex Kroes wil in principe de aankoopsom terug, maar het eerste Franse bod komt niet in de buurt. Marseille speculeert erop dat de Amsterdammers vanwege zijn kapitale salaris hoe dan ook van Rulli af willen”, sluit de krant af.

Pijn

Tegen het einde van het voorbije voetbalseizoen zei de Argentijn zelf over zijn situatie: “Ik verlaat Ajax het liefst met prijzen, maar ik wil ook keepen. Als er aanbiedingen uit topcompetities komen, ga ik daarover nadenken. Het is allemaal nog ver. Ik wil eerst nog een keer genieten van de Johan Cruijff ArenA en Europees voetbal afdwingen. Ik heb ook geen zin in play-offs. Al geven we natuurlijk alles als het zover komt. Ik wil in juni naar de Copa América. Daarna is er genoeg tijd om te praten en te kijken hoe Ajax en ik onze pijn kunnen beëindigen.” De play-offs werden uiteindelijk ontlopen.

Moet Ajax hem verkopen?

  • Ja
  • Nee
1828+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie