‘Ajax krijgt tóch Ziyech-nieuws’

Foto: ‘Ajax krijgt tóch Ziyech-nieuws’

Gaat Ajax vandaag nog wat doen? Christian Eriksen én Hakim Ziyech worden nog steeds aan de Amsterdammers gelinkt, al weten we inmiddels dat het moeilijk is voor de Eredivisie-topclub om een klapper te maken, met het oog op de financiën. Eén van de bovenstaande spelers is echter betrekkelijk goedkoop…

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Hakim Ziyech is spotgoedkoop’

Althans, dat lijkt hij te zijn. Volgens de Turkse media mag Ziyech zijn werkgever Galatasaray namelijk voor een ‘spotprijsje’ verlaten. De Marokkaan krijgt de schuld van de uitschakeling in de Champions League en heeft inmiddels al zijn foto’s in het shirt van Cim Bom Bom van zijn account op Instagram verwijderd. Het moet gek lopen wil hij tóch in Istanbul blijven.

Hoe dan ook: naar verluidt verlangt Galatasaray slechts drie miljoen euro voor zijn speler. Al zou het ook zo kunnen zijn dat men dusdanig klaar is met de ‘fratsen’ van Ziyech dat hij zelfs transfervrij mag vertrekken. Er doen conflicterende verhalen de ronde, maar dat de technicus slechts een appel en een ei kost lijkt wel duidelijk te zijn.

Steven Bergwijn

Toch vertegenwoordigt hij nog best een fikse uitgave als we naar zijn salaris kijken. Dat wordt namelijk geschat op een kleine vijf miljoen euro bruto per jaar. Eerder vandaag konden we lezen dat Ajax alléén nog wat kan doen (of het nou om Eriksen of Ziyech gaat) als iemand als Steven Bergwijn nog vertrekt. Dat wordt echter een moeilijk verhaal, gezien het feit dat de transferdeadline al achter de rug is in veel landen, zoals Engeland, Duitsland, Spanje, Italië en Frankrijk. Saudi-Arabië zóú uitkomst kunnen bieden.

Hoop jij dat Ajax nog wat probeert?

  • Ik wel
  • Ik niet
2759+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie