‘Ajax-stunt: last-minute terugkeer’

Foto: ‘Ajax-stunt: last-minute terugkeer’

Misschien tovert Alex Kroes vandaag nog wel een konijn uit de hoge hoed bij Ajax. Volgens Tipsbladet (een zustersite van SoccerNews), is het namelijk mogelijk dat Christian Eriksen op het allerlaatste moment terugkeert in de Johan Cruijff ArenA.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

‘Ajax wil transferwindow afsluiten met Christian Eriksen-knal’

Het bovengenoemde medium onthult op deadline day: “De transfermarkt is nog steeds open in Nederland en als het aan Ajax ligt wordt die met een knal afgesloten.” Er wordt (zoals Transferwatch.nl óók meldt) gerept van ‘recentelijke contacten’ tussen de Amsterdammers en de entourage van Eriksen. De betrokken partijen moeten wel opschieten als ze spijkers met koppen willen slaan.

Gisteren stond de Deense hoofdrolspeler in dit verhaal nog op het veld van Old Trafford bij Manchester United tegen Liverpool (0-3). Hij viel in, maar kon niets meer aan de uitslag veranderen.

Speelschema

Overigens is het de vraag of The Red Devils hem nog wel kwijt willen. Dat wás wel het geval, maar inmiddels is de transferwindow in de Premier League natuurlijk potdicht. Zelf tikte United op het allerlaatste moment nog een nieuwe controleur op de kop in de persoon van Manuel Ugarte (Paris Saint-Germain), maar volgens de Engelse media denkt coach Erik ten Hag ook Eriksen nodig te hebben, met het oog op het overvolle speelschema.

Onlangs meldde het Spaanse Real Betis zich aan het front met een huuraanbieding voor de Deen, maar die werd afgewezen door The Red Devils. Die verkochten Scott McTominay al aan Napoli en zagen Casemiro gisteren geen beste beurt maken. Het zijn allemaal zaken die ervoor zorgen dat het zéér de vraag is of Eriksen vandaag naar Ajax komt.

Zie jij dit lukken?

  • Ik wel
  • Ik niet
9234+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie